Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Co o tym myślicie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Trzęsienie ziemi w Turcji, tsunami w Azji, sroga zima nie tylko u nas ale też w krajach o ciepłym klimacie, awarie w elektrowniach w Kanadzie wskutek aktywności Słońca. Przypadek czy zapowiedź czegoś gorszego.

Przypadek

niewim

Początek aktywności słońca, którego kulminacja nastąpi w 2012 roku.

trlalalala

A ostatnia fala zimna? Œnieg w czerwcu w Chorwacji to coœ nienormalnego. Nie podoba mi się to

Yeyku, faktycznie wyglšda groŸnie. Ale spójrzmy prawdzie w oczy, to zależy z której str się patrzy... Z naukowej-to wina słońca i efektu cieplarnianego, z innej to okroprne katastofy, które sš tylko zapowiedziš dalszych. Osobiœcie uważam, że nie należy tego roztrzšsać, bo się nie da :) Einfach-Proste! :)

podejrzewam ,że te ostatnie anomalie pogodowe(wyszedłem przykładowo dwa dni temu z mojš Wilczycš,psem na spacer o godzinie 3.24 na teren Saskiej Kępy - było zimno jak w końcu Listopada, około O stopni lub poniżej) to poboczne skutki dzialania rosyjskich prób naukowych z reaktywacjš jeszcze pozostawionych w spadku z breżniewowskich czasów "howitzer'ów" (podgrzewaczy górnych warstw atmosfery, stratosfery i jonosfery), podgrzewajšcych górne warstwy jonosfery w ramach prób z nowymi różnymi typami zróżnicowanych w swoim oddziaływaniu "broni skalarnych"{elektromagnetycznych}("howitzery" sš odmianš amerykańskiego systemu anten - Haarp'a zlokalizowanego na Alasce) i tym samym zorientowanie się przez dokonujšcych tych prób szalonych naukowców na jakš skalę można gdzieœ wywołać potężny tajfun, wielkš powódż lub sztuczne potężne trzęsienie Ziemi, a więc jak nauczyć się prowokowania sztucznych klęsk żywiołowych nanoszšcych Przeciwnikowi wielkich szkód gospodarczych, społecznych, psychologicznych(na przykład rozpacz rodzin po zniszczeniu swoich zamieszkiwanych od wielu lat domów) oraz w samej coraz bardziej nadwyrężanej do granic wytrzymałoœci - amerykańskiej organizacji społecznej, rozrywanej tak jak w USA co kilka nieomal już miesięcy regularnie i z dokładnoœciš metronomu;, nawiedzajšcymi ten kraj nagle pojawiajšcymi się mega-cyklonami oceanicznymi zazwyczaj formujacymi się gdzieœ na œrodkowym i południowo-œrodkowym Atlantyku i pędzšcymi z regularnoœciš dobrze naoliwionej piekielnej maszyny ku wielkim oœrodkom miejskim południowo-wschodniego Wybrzeża USA typu Miami, Tampa, Louisville {Floryda},New Orlean {Luizjana} czy tez czteromilionowa Atlanta{Georgia}.

??????????????

ja mysle ze to przypadki tak samo jak ufo czyli nowe samoloty zaprojektowane przez amerykasnkich naukowcow i duchy z naswietlonych zdjec ;] czy kto mi udowodni ze jest inaczej?? [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.