Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Oko Kanaloa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Oko Kanaloa jest starodawnym symbolem, który według legend Kahunów, emanuje energię wzmacniającą szczęście i powodzenie. Ezoterycznie: kręgi reprezentują bezwarunkową miłość ( Aloha ) linie proste reprezentują boską moc ( Mana ) okręgi i linie wspólnie reprezentują dobrobyt ( Pono ). Ukazywanie tego symbolu w ważnych momentach naszego życia wytwarza pożyteczne i interesujące efekty. Mówi się, że ten symbol jest kanałem dla przepływu błogosławieństwa, gdziekolwiek jest ono usytuowane i ktokolwiek jest w jego zasięgu. Siedmioramienna gwiazda reprezentuje zasady Huny. Oko Kanaloa jest także pradawnym symbolem życia i połączeń wszystkich istniejących rzeczy za pośrednictwem nici aka. Oko Kanaloa oznacza część nas, która nigdy się nie zmienia i zmienia; jest częścią Kosmosu w nas. Symbolizuje zjednoczenie trzech Ja w naszej istocie. Niech oko Kanaloa przypomina nam o harmonii miłości i siły w codziennym życiu. Niech gwiazda w centrum oko Kanaloa przypomina nam o naszym pochodzeniu oraz punkcie ciszy i spokoju. Niech oko Kanaloa jest naszą mandalą. Oko Kanaloa powróciło by pomagać w przekształceniach w świecie

Co sądzicie

Sadzimy ze pora zalozyc spowrotem kaftanik i lyknac lekarsterwko. :)

Każda filozofia, która emanuje miłością kosmiczną...jest piękna :) Pozdrawiam

Betelgeuse a ja sądze że podobni do Ciebie nawracali pogan mieczem a powyższych autorów palili na stosie powodzenia w dalszym życiu pa.

Niebieski Orle, a możesz powiedzieć, czymże wedle Ciebie rózni się kosmiczna miłość od niekosmicznej? Istnieje niekosmiczna miłość ?

Sorry koles ale po prostu jak slysze takie historyjki to mnie smiech ogarnia wesoly. Skad one sie biora? Kto je wymysla? Np. 2012 - zmiana jakiejs gestosci ziemi, kierunku wirowania, wibracji, jakies podroze w druga strone do gestosci 4...co to w ogole jest? Czy ktos piszac te bajeczki ma jakiekolwiek wyksztalcenie poza tym ze obejzal sobie jakies bazgroly na piramidzie i doszedl to takich superkonkretnych wnioskow? To zwyczajny stek bzdur wymyslony zeby trzepac hajs na takich naiwniakach jak wy. PS poszczekajcie sobie teraz...

old mówiąc o miłości kosmicznej miałem na mysli miłość bezwarunkową, a nie mdłe ziemskie romanse czy stan zakochania :) (które wielu ludzi wciąż uważa za miłość) Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.