Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ufo w aucie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19

gdy wracałam z mamom do domu jakaś dziwna siła zatzymała nasz samochud, gdy mama wyszła zobaczyła co to zobaczyła ufo w krztałcie delicji .próbowała zapalic auto i udało sie .odjechaliśmy.gdy wjechalismy do lasu ufo znikło

napewno delicji?? a może bardziej jak Hit? albo pieguski markizy?? nie no doba Hity są lepsze a jak reszta uważa?? [%sig%]

A moze to ktos rzucil delicje lub talerz ? bo ufo oznacza niezidentyfikowany obiek latajacy po angielsku :>

a mnie się wydaje ,że jak ktos robi takie błedy w stylu: "mamom" ,"samochud","krztałcie","znikło" sam może być posądzony o nieziemskie pochodzenie....... wcale nie ironizując całej historii.......

też zwróciłam uwagę na to samo Marcysiu, ale sądziłam, że jestem może nadwrażliwa... :) Co za temat....

Wiem!! To ni sprawa delicji to mama podświadomie chciała sie ztrzymać a delicja to była projekcja jej nakładających się fal mózgowych.

I pamiętajcie dzieci, nigdy nie bierzcie delicji od obcych!

To Był powracający do Torunia ojciec dyrektor Rydzyk swoją nową bryką

Ty chyba jeste,ś czerwony ale pająk takie wypisywać bluzgi na ojca dyrektora powinieneś sie wstydzić ty komuchu . Jakby nie ojciec Rydzyk to nie było by wolności guptoki jedne wypisujecie takie bzdury o ufach zamiast o miłosci jednego do drugiego człowieka w głowach sie wam pomieszało od dobrobytu .

No i nawet zapalona słuchaczka Radia Maryja się tu znalazła. Powiedz mi dziewczynko co ty tu wogóle robisz? Przecież tu każdy wie Rydzyk to oszołom, a i większość słuchających to oszołomy (bez obrazy), no może oprócz tych, którzy się chcą pośmiać. Nara

A ja tam mialem przygode z UFO jechalem sobie ze starym w aucie bo odebral mnie ze szkoly i mielismy jeszcze jechac do ciotki noi jechalismy sobie do ciotki i nagle na niebie pokazal sie jakis dziwny obiekt ale ja na to walilem potem auto sie zatrzymalo ja ze starym wyszlismy zeby zobaczyc co sie stalo i wtedy pojawil sie ten obiekt mial ksztalt kola ale zaraz zniknol i zaraz wsiedlismy do auta i odpalilo :)

Jak ty opisujesz swojego tate . i co to za język "waliło mnie" więcej szacunku małolacie dla starszych napewno wuychowałeś się w rodzinie komuchów .

No a jkaby nawet to co?? Mój ojciec był kiedyś komuchem.. i jakoś wyrosłem na chrześcijanina.. a Radio Maryja powinno sie zamknąć tak jak Rydzyka ekskomunikować - jaki z niego ksiądz?? [%sig%]

Wyrażacie sie jak niektórzy antysłuchacze RADIA MARYJA którzy ładnie sie przedstawiajš ci huligani pójdš do piekła wszystkich was pozdrawiam i .................. chuj wam w dupe debile zajebane.

Haj Rydzyk !

Ino zadziwiojonco historia ino hej! Kiedyœ jok jo był małe, woził ja gnój na hale. I zobaczyłem ufo! Łane było ale poleciało. Tyż pikne nie? [%sig%]

A zaczeło się od delicji :]

witam... na poczštku chciałbym pozdrowic koleżankę od radia Maryja... super że znajduje sie ktoœ kto wieży naszemu kochanemu ojcu redaktorowi... Łuhahahahaha hahahahaha!!!! Takiego pie....nia to nikt nie zniesie:) A co do historii o ufo to będšc na wakacjach w okolicy leszna wieczorem usłyszeliœmy głoœny wybuch... gdy wyszliœmy na dwór zobaczyliœmy jak wysoko na niebie leci samolot a przed nim jakiœ jasny obiekt... na pewno nie samolot... Ale nie twierdzę zaraz że nasi coœ zestrzelili!!!!! Bo z naszym sprzętem to raczej nie możliwe....

hihiihi:)DAWNO MNIE TU NIE BYŁO i JAK TO W KABARECIE ANI MRU MRU NIC C_I_E_K_A_W_E_G_O!!!!!!!!!!!!!!``````~~~~~~!!!!!!~~~~~~````````
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.