Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
co oznaczają kręgi zbożowe?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 92

kręgi z tego co wiem mają nam przekazać jakieś informacje od obcych Jeżeli ktos wie co np. oznaczają ostatnie kręgi z Wylatowa i Inowrocławia to prosze o odp. Chciałabym jeszzce wiedzieć czy kregi z wiadomością dotyczą danego terenu czy ogólnie Ziemi?

czemu miały by przestaś działać niewiem poprostu od tak przyszło mi to go głowy poprostu uważam że takie dziwne instytucje\ustroje wdodatku na tak małej planecie (zakładam że są odnas "dojżalsi") są czymś niezwykłym a ingerencja z góry mogła by to zabużyć... zakładam tez że są naukowcami więc raczej niebedą ingerować Aco do tego jak mają nas badać a moło słyszy się o porwaniach?? pozatym skąd wiesz że teraz nad Twoim miastem nie wisi statek obcych (nodobra moze jakaś satelitka-obowiązkowo kamuflaz) z pól roku temu (6 miesięcy dla techniki to kupa czasu a tez zakładam że wojsko i tak jest dalej) w wiadomosciach pokazano użądzonko ala starterk (trajkorder czy trikorder - nieważne) chodzi o to że jest wstanie na odległośc pokazać podstawowe funkcje człowieka(np.ciśnienie itp.) a co mają "oni" skoro są bardziej zaawansowani, niewydaje mi się problemem badanie nas bez "kontaktu" muwisz że dają jakieś nienaturalne przekazy i światczy to otym że nieumieją się z nami porosumiewac -zgadzam się 110% :) to tylko światczy (wg mnie) o ich wyrzszości nad nami skąd wiesz jak rozunieją może dlanich jest to (piktogramy) poziom jaieś "kosmicznej ameby" :) i nieumieją się się bardzie znizyc do naszego posiomu, a może poprostu kręgi są złe interpretowane wdodatku powstają kręgi fałszywe twożone przez ludzi któzy wten sopsód dodatkowo wprowadzają w błąd

DO Brata: Oto przykład na ciasnotę twojego rozumowania: Jesteśmy, jako ludzie, lepiej zorganizowani i bardziej rozwinięci, a już na pewno inteligentniejsi od populacji żab ? No to idź i powiedz im, jak mają kumkać, żeby lepiej im się powodziło.

: ) znowu czuję przedbitewny zapach : ) : )

...szkoda że potem czuć tylko smród krwi, gnijących ciał i szczurzych odchodów... Czyli jak wszędzie, gdzie przetoczyły się wojny. A każda wojna ma podtekst religijny. No, może nie każda - ale te najkrwawsze i bratobójcze, lub te, gdzie ludność cywilna jest dosłownie masakrowana.... :(( Smutne to.

Ale dochodzi zawsze chciwość kapłanów. Bo nigdy , jak mają kapłani dwóch religii współny interes nie dojdzie so wojny. A te owce myślą , że jest tak różowo. Smutne, oj smutne...

Duzo o kregach w Polsce jest na http://ufo.internauci.pl

Tak... i mówicie że ja zchodzę na tematy religijne??? Nic ie odpowiem na wasze docinki o katolikach... Natomiast do Moskita... chyba oczywistym jest że skoro nas badają to znają nasz język itd. Chyba wiadomym jest że skoro jesteśmy "amebami" to zbadaliby nas ez cackania się z nami. Skoro nie chcą być wykryci to czemu się niby komunikują???????!!!!!!!!!!! < !!!!!!!!!!??????????? > Jeśli są od nas dojżalsi < a są > to na pewno przeżyli już tysiące razy to co my... i teraz nie muszą tego badać. Zresztą mogą to sobie odtworzyć w ich superinteligentych mózgach połączonych z komputerami... hmm... i Leto... jeśli populacja żab byłay inteligentna to porozumiałbym się z nią. Oni są inteligentni i my też tacy jesteśmy. O tym świadczy to że osiągneliśmy to samo - cywilizację < oni tylko na nieco wyższym stopniu rozwoju > I czemu się z nami nie kontamtują??? jeśli mnie słyszą to skoro są to niech coś powiedzą. a jak nie to niech odlecą... Pozdrowienia:) Kolorowych snów :)

"chyba oczywistym jest że skoro nas badają to znają nasz język itd" - oczywiście że to jest oczywiste :) "Chyba wiadomym jest że skoro jesteśmy "amebami" to zbadaliby nas ez cackania się z nami." - powtazam jeszcze raz mało to słyszy się o porwaniach?? czyba że chodzi ci o masowe porwania np. całych miast -może istnieje coś takiego jak kosmiczna konstytucja praw (niewiem) obcych/"kosmicznych ameb":)/oczekujących na zjednoczenie a może nieposiadają odpowiedniego sprzętu, no dobra inaczej do tego podejde powiedzmy że jesteśmy u progu "wtajemniczenia" - jak wszyscy kandydaci jesteśmy badani i testowani a jak sprawić by testowany obiekt zachowywał się naturalnie(czyli beż fałszywich uśmiechów)?? najlepiej nic mu niemuwiąc(nie ukazując swej obecności) o tym, jeżeli nas tak dobże znają to wiedzą ze jesteśmy bardzo waleczni i fałszywi gdyby oficjalnie uprowadzali nas pewnie jakieś ONZ czy NATO wypoeidziało by wojne "najezdzcą z kosmosu" albo "nagle wszyscy zaczeli by żyć w zgodzie" aż do czasu a tak kilku ziemian zostanie uprowadzonych i przebadanych nikt im nie uwierzy czyli "tajemnica tyrzyma się nadal i wszyscy są szczęśliwi:) , a jak nadejdzie czas ukazania oficjalnych wyników wielki statek obcych wyląduje przed białym domem i wywiesi wyniki na tablicy ogłoszeń które panstwa zostaną wziete a które zostaną zdezintegrowane :) "Skoro nie chcą być wykryci to czemu się niby komunikują???????!!!!!!!!!!! "-(ile w tym emocji:)) dzisiaj obirejąc ziemniaki na obiad dostałem olśnienia :D może to rodzaj jakiegoś ?testu? taki kosmiczny sprawdzian jak go zaliczymy to się ujawnią ?? (wiem wiem takie sobie gdybanie:)) czy moge prośić wszystkich zainteresowanych tematem o zajęcie stanowiska w sprawie czy mamy kontakt z obcą cywilizacją tzn. czy żądy "nas" i "ich" wspułpracuja ?? ja uważam że nie, mamy troche przechwyconej techniki ale niemamy "stałego" kontaktu

Myślę , że nie współpracują. Podstawowym powodem , dlaczego tak myślę ,jest to , że obcy tak naprawdę nie uznają istnienia żadnej władzy na ziemi. A nie uznają bo i nie potrzebują uznawać. Dla nich państwo jest tym , czym dla nas terytoium małpiego samca w dżungli, oszczane po granicach. Jeżeli chcą ludzi do eksperymentu ,to biorą. Po drugie obcy badajć ziemię badają i państwa , zachoania mas ludzkich. Starają się nie naruszć istniejącego porządku , ba ! Nawet porwania starają się utajnić. Wszystko po to , aby nie zachwiać wiary w kościół a tym samym nie naruszyć ekosystemu rezerwatu. Pozatym istnieją historyczne przekazy ( Stary testament ) o ogólnym stosunku obcych do władz na danym terytorium. Wszystkie władze są przez nich podważane , wybierając proroków przekazują swój przekaz : ) na własną rękę, popierając wysłannika pojawieniem się pojazdami itd. ( cuda ). Typowym przykładem ich działania jest objwienie się Raelowi i jego przekaz - identyczny z biblijnymi "rewolucyjnymi" objawieniami. Filozofia Raela taka jaką mu przekazali obcy jednoznacznie wyjśnia , dlaczego oni to nie chcą uznawać oficjalnych "reprezentantów" ludzkości , nazywając ich złodziejami. Mają rację , formy wyższej inteligencji raczej skontaktują się zawsze z jednstką najineligenniejszą na danym obszarze niż z dominującą bandą "samców"...

"chyba oczywistym jest że skoro nas badają to znają nasz język itd" - oczywiście że to jest oczywiste :) Świetnie - ta wypowiedź sugeruje że kręgi w zbożu to nie działo UFO... A to drugie to superwspaniała i barwna teoria. Jutro wysyłam scenariusz to Hollywood... Zrobią z niego hit po drobnych zmianach... No właśnie... tak - komunikują sie z nami tak jakby nie mogli zbadać nas na statkach... albo znaleźć ciekawszej metody komunikacji... Przecież to glupota - nie łatwiej jak już przylecą < hmm... chyba to też dodam do scenariusza > to dadzą każdemu test na inteligencję i wtedy? Inteligencje ogólnie mogą sprawdzić bez żadnych testów... Winter w pierwszej wypowiedzi < jesteś nieziemsko dobrze poinformowany... skąd masz te informacje? !!! ??? !!! ??? > zmieniasz się jak chorągiewka na wietrze i raz mówisz że się z nami komunikują innym razem że jesteśmy rezerwatem. Zdecyduj się... Winter :D :D :D :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nie dośc że masz supertajne informacje jak sądzę już potwierdzone i zweryfikowane < ... > to jeszcze widzę że już zdążyłeś prześledzić całą historię świata i zanalizowałeś ją dochodząc do bezsprzecznych i bezdyskusyjnych wniosków które na pewno są prawdą i zdecydowanie łączą się z wyżej wymienionymi faktami < jeśli założymy że jakieś 250 teori jest prawdą... !!!??? > ... ... ... A ten Real to też Ufolog? ... ... ... W tej wypowiedzi jest kilka poważnych luk... < bardzo poważnych > Chyba niepotrzebnie się emocjuję... :) :D :D :) Pozdrowienia:)

To rezerwat , fakt. a info przekazują nielicznym, aby ogólnej struktury nie narudzyć. No widzisz , nie ma żadnych sprzeczność. ; ) hehe , dobrze że zauważyłeś że śledzę historię i jestem niesamowicie oczytany..: )

I niesamowicie skromny też... Faktycznie tylko potwierdzasz że masz supertajne informacje zwerfikowane już niedostępne dla ogółu 99,9% motłochu... PRZESADZASZ I TO GRUBO. I tylko tyle mam do powiedzenia... Pozdrowienia:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 92
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.