Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
bardzo potrzebna pomoc-poszukuje materialow!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

jesli ktos moze mi pomoc to bede bardzo wdzieczna. bardzo potrzebuje do pracy zaliczeniowej z nawigacji w internecie materialow o ufo, bo taki temat wylosowalam (doslownie brzmi on "kosmici i bliskie spotkania trzeciego stopnia na ziemiach polskich"). poszukuje wszystkiego, co moze byc na ten temat w necie- samodzielnych stron, dzialow, poddzialow, notek, wszystkiego. jesli ktos sie w tym orientuje to bardzo prosze, niech pisze na moj adres dark_heart666@op.pl z gory dziekuje!!!

przeczytaj sobie o Wylatowie można też poczytać o prowadzonych eksprymentach z bronią V1-V8 przez Niemców w czasie okupacji na ziemiach polskich

Witam zobacz na strone www.kippin.prv.pl/ tam są dostepne różne ksiązki i materiały pozdrawiam i oczywiscie za darmo ;)

Dziwne ,nigdy nie spotkałem się z AKCEPTACIĄ ww tematu w jakiejkolwiek uczelni a TY charsi ,musisz to jeszcze zaliczyć. ale kup sobie gazetkę ,,chyba kwartalnik UFO ,-w kioskach wielkości zeszytu.

A co ty studiujesz lub kogo? Pozdrawiam Igor

Pierwsze słysze, żeby takie tematy na uczelni dawali :D

LOL powiedz mi na jakiej ty uczelni studiujesz? buahuahuauhauha to jakas kpina chyba

Ja mam materiały i owszem, Jeans, Sztruks, Jedwab co Ci potrzeba napisz dokładnie ;) Pozdrawiam Igor
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.