| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Film Pojutrze | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
kurcze obejrzałes filmik i wprowadzasz tendencyjny temat.....
Pewnie ze wszystko sie moze wydarzyc!
|
|
|
Jasne że może ale czy masz co do tego pewność? A jak bym się spytał czy teraz na motorze jedzie renifer z połamanymi nogami jedzący masło ożechowe wyrostkiem z nosa obklejony dynamitem w przebraniu ś. Mikołaja krzyczący jestem chomikem kierujący się w mgławice Oriona a są w niego wycelowane rakiety ziemia-ziemia odpowiedziała byś tak?
[%sig%]
|
|
|
przyznasz że niecodzienny widok, ale naprawde NIE wszystko jest możliwe i NIE wszystko się MOŻE zdażyć.
[%sig%]
|
|
|
yhy, nie mozna przelozyc chelmu na lewa strone....:))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
Remiquis- zajebiśćie tu ujołeś:DDDDDDD pozdro
o 11 sierpnia napisałem w mojim pośćie "ufo a bibblia"
[%sig%]
|
|
|
nie wiem jak to sobie wyobrażasz ale zapewne tak. Tak samo jak przeżyć 24 godzinną kąpiel w wodzie królewskiej.
[%sig%]
|
|
|
Trudno też będzie złapać w rękawicy bokserskiej komara za jądra.
|
|
|
Pojutrze - Dziś !!! nie wiem czy wiecie drodzy państwo , ale w styczniu 15 . 2005 odłączył się spory fragment Lodowca - 150 km długości . Posiadam zdjęcie Satelitarne Nasa . Na Chwilę obecną - Milczenie . "Pojutrze" się Dopełni .. wymienię kolejny film , który daje do Myślenia oraz odkrywa , że Ludzkość jest Pionkiem w Grze , którą zainscenizował Wszechświat .. a raczej społeczność , że tak powiem Wyższych Form Nas , z Przyszłości - The Forgotten , na polish language - życie , którego nie było . Podobny przekaz ma "Efekt Motyla" , jedyne co dzieli te filmy , to to że w Efekcie Motyla nie było zaznaczone o obecności Ufo .
Deja Vu - Linie Czasu ustanawiające przeskok w Świadomości oraz Krzyż Losu danej jednostki , która go Doświadczyła . Góra Ustanawia tkzw . "zbiegi Przypadków" oraz "deja vu" .
No Comment :) Pozdrawiam:)
|
|
|
Dobrze że pozdrawiasz bo już ci chcialem uwagę wpisać ty ty chuliganie:D
[%sig%]
|
|
|
Ja uwazam ze film "Pojutrze" jest to bardzo realny film bo go oglądalem tylko w zwolnionym tempie moze to się wydarzyć na ziemi. Bo to co tam pokazali moze zdazyć się w kazdej chwili. Widać teraz jak u nas bardzo klimat się zmienia. To moze byc zapowiedzią katastrofy.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |