| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ONA RZĄDZI MOIMI SNAMI ... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Mam koleżanke na GG. Wmawiała mi, że zawsze jak idzie spać robi coś co sprawia, że przyśni się osobie której chce, mówiła, że wymyśla sobie w głowie "historię" a później to samo śni się osobie do której to "wysyła". Nie wierzyłam jej ... Zrobiłyśmy doświadczenie ... powiedziała mi, że w nocy przyśni mi się. Tak też się stało, śniło mi się, że gadam z nią na GG i pisze mi o tym, że bardzo mnie lubi, że śnie jej się , że nie kłamała , i perfidnie na GG pisała mi "WIDZISZ ŚNIE CI SIĘ" . Obudziłam się rano, weszłam na GG i powiedziała mi co mi się śniło. WSZYSTKO SIĘ ZGADZAŁO! Do tej pory tak czasami robi a potem wyśmiewa się ze mne na GG!
PYTANIE BRZMI: JAK ONA TO ROBI !!!???
|
|
|
Simonus.... Nie danerwuj sie....
sceptycyzm tez moze byc dogmatyczny. Dlaczego tzw parapsychologia nie jest nauka? Bo nie ma metodologii. tylko dlatego. Pocieszajace jest to, ze za Freuda psychoanaliza tez nie byla nauka. Dopiero jego nastepcy stworzyli metodologie i dalej juz poszlo.
Drugi problem, to bardzo subiektywne wrazenia, ktorych doswiadczamy. Sam wiesz, ze umysl swiadomy wszystko uklada w logiczny ciag, a to co nie jest logiczne jest wypierane. Moj znajomy twierdzil z uporem maniaka, ze nie ma snow. na nic zdalo sie przekonywanie go, ze bez fazt REM, dawno juz by nie zyl. Pewnego dnia spotykamy sie i pyta, co to jest, jak sni sie woda. powiedzialem mu, o on na to, ze tak wlasnie myslal i bedzie realizowal swoje plany. ja na to - Ale tobie nic nigdy sie nie sni! on tak popatrzyl na mnie i mowi zdziwiony - Ja tak mowilem???????????????????
jak ktos ma nadcisnienie i mowie mu o jodze, to patrzy na mnie jak na idiote. a to jest juz opracowane naukowo. Zreszta coraz mocniejsza pozycje zajmuje psychologia humanistyczna i jej zalozenia przyjmowane sa przez lekarzy innych specjalnosci. Np po operacji serca, czy po zawalach, pacjenci w jednej z Polskich klinik kierowani sa do psychologa. Bo zawal bierze sie tak naprawde z "glowy".
To jest pocieszajace.
Pozdrawiam.
|
|
|
Pytanie do Simonusa
wspominales wczesniej o wychodzeniu ze swojego ciala...
czy moga byc tego jakies konsekwencje..nie boisz sie ze np. bedziesz mial problemy z powrotem albo, ze pozostawiajac swe cialo samo moga jednoczesnie wtargnac do niego nieczyste sily...sama chcialabym sprobowac tego, ale troche sie obawiam...jak brzmi Twoja odpowiedz?
|
|
|
Shy zawsze na takie pytania odpowiadam tak:
A nie boisz się przechodzić przez ulice? A czy nie boisz się jechać samochodem?
Z powrotem do ciała nie ma najmnieszego problemu, wystraczy się na nim skupić, powrót to nie problem, problem jest z wyjściem :D .
Nieczyste siły? Nie będę ściemniać, zło przyciąga zło, dobro przyciąga dobro. Uniwersalna zasada działająca też podczas obe. No i to, gdzie łazisz może spowodować, że coś się może przyczepić, lub ktoś, np. jeżeli fundujesz sobie wycieczki do piekła czyli do tzw. niskich poziomów astralnych.
Ale to trzeba być strasznie nabuzowanym złością aby tam trafić.
Ogólnie obe jest bezpieczne. A i jest to niezapomniane doświadczenie.
Jak chcesz czegoś więcej się dowiedzieć to wpadnij na
www.astraldynamics.pl
Ściągnij sobie traktat o projekcji astralnej, zajrzyj na forum, na którym znajdziesz wiele odpowiedzi na nurtujące cie pytania.
nara
|
|
|
Jest pewno małe zaklęcie, które sprawia, że można komus przekazać sen. Dokładnie można określić co chcemy, żeby tej osobie się sniło. I to jest możliwe. Jakby ktoś był zainteresowany co to za "zaklęcie", a właściwie sposób-piszcie.
Pozdrawiam
|
|
|
"Jest pewno małe zaklęcie, które sprawia, że można komus przekazać sen. Dokładnie można określić co chcemy, żeby tej osobie się sniło. I to jest możliwe. Jakby ktoś był zainteresowany co to za "zaklęcie", a właściwie sposób-piszcie.
Pozdrawiam"
LOL ale pier**lisz :D
to nie jest zaklęcie tylko technika na podczepianie się do podświadomości innego człowieka i wlewania doń swojich myślokształtów.
|
|
|
Po pierwsze nie pierdole by rodziny nie powiększam, a po drugie każdy ma swoje zdanie. Wiem, że jest sposób na przesłanie snu, bo sama go stosuje. Określam osobę, do której chcę przesłać sen i to co chce w nim przekazać. Nie musisz wierzyć, ale to nie znaczy, że możesz się wysmiewac z poglądów innych.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |