| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ufo i życie pozaziemskie? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
Czy wierzycie że może istnieć zycie po za naszą planetą? Według mnie istnieje i przybysze z kosmosu odwiedzają naszą planete od tysięcy lat. Tylko czy mają dobre zamiary czy złe. Ale ja myśle że we wszechświecie istnieje taki ogrom planet że mogą być i ci dobzi i ci źli.I kiedy uda nam sie z nimi skontaktować?
|
|
|
JA tam w ufo nie wierze wszyscy wiedza dlaczego :) dlatego wypowiem tylko swoje zdanie i nie bede Wam Kochani tematu zasmiecac biblijnymi wersetami.. pozdrawiam:*
[%sig%]
|
|
|
Już w któryma temacie napisałam jakim marnotractwem byłoby, gdyby cały WSZECHŚWIAT istniał dla jednej tylko, malutkiej Ziemi.
|
|
|
wedlug mnie zycie na innych planetach jest tak oczywiste ze np woda jest mokra.
ofkoz sa twierdzenia ze nasz uklad sloneczny + jakis kawalek za nim twozy osobny wymiar a za nim jest nastepny czy cos takiego. nie pamietam dokladnie. tak czy inaczej poczytajcie sobie txt Einsteina.
|
|
|
Ja tam wierzę w życie poza ziemskie. Na przykład na Marsie są ślady wody i atmoswery więc tam mogło być życie. Jest tyle nie zbadanych galaktyk że jest możliwe że nie tylko ziemia jest zaludniona. A do tego wszechświat się coraz bardziej rozszerza, powstają nowe planety, nowe galaktyki.
|
|
|
hmm no dobrze skoro jest zycie po za Ziemią ale ciekawi mnie to że może to oni znaleźli nas pierwsi
|
|
|
a może to jest tak z tym ZYCIEM, że rozwija się do pewnego etapu na jakiejś planecie, później ją niszczy i przenosi się na inną i tak dalej. Działalność człowieka na Ziemi właśnie taka jest! eksploatują ją do granic możliwości i tylko patrzeć jak ją zniszczy i wyniesie się na inną planetę, bo pocóż szuka innych planet z możliwością zamieszkania na niej? człowiek na ziemi zachowuje się jak okrutny okupant!
|
|
|
dziwne wie to kazdy ale i tak ludzie nic z tym nie robią ... a zresztą mało chyba mogą
|
|
|
Życie we wszechświecie istnieje na 100%. Jacys kosmici napewna tam są o ile nie ma ich jeszcze na ziemi, w co osobiscie wierzę a przyajmniej w to że nas odwiedzają
|
|
|
JEST PEWNA GROPA OSOB WPLYWOWYCH NA TYM SWIECIE ZEBY NIC SIE NIE WYDALO POWTARZA SIE TE SAME BAIERY ZEBY LUDZIE BYLI PSZEKONANI ZE SA IEDINI I MOGOM ROBICZ TO CO IM SIE PODOBA A TO JEST LANIE WODY ZAWSZE BYLO TAK ZE JESTESZMY PANAMI SWEGO LOSU A TU KTOS JEST LEPSZY OD NAS
|
|
|
CZY JESTESZ TEGO PEWNY ZE MY LUDZIE JESTESZMY PIERWSZY NA TEJ PLANIECIE KTO POSTAWIL PIRAMIDY MOZE ZNASZ SIE NA TECHNICE TO ZOBACZYS JAK TERAZ BYL BY PROBLEM Z BUDOWANIEM PSZY NASZEI TECHNICE BUDOWLANEI NAWED PSZY POMOCY NASA NIE BYLO BY TO TAK PROSTE JAK MUWI SIE W TELEWIZI KLOCE BY MUSIALY BY BYCZ PODNOSZONE PSZEZ NAJ LEPSZE DZWIGI I TAK BY TO ZAJELO OKOLO 30 LAT A GDZIE DROGI DO BUDOWY BAWILESZ SIE W PIASKOWNICY TO WIESZ JAK TAM JEST A CO DOPIERO 5 TONOWY GLAZ CO TY NATO
|
|
|
Jest istnienie na innych planetach.. nie te z ukladu slonecznego... ... ogladnijcie dragon balla ^^ :DD niedlugo przyleca do nas SAIYANIE i zaczna mordowac nasze planety.. pod pelnia beda sie zmieniac w MALPY yeah :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |