| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| aureola wokół rzeczy | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
Czy zauwazyliscie ze istnieje aureola wokol waszego ciala i rzeczy jakie sa na swiecie?? taka przezroczysta ale ja widac..... nie wiem czy bedziecie wiedziec o co mi chodzi ale jelsi tak to mozecie cos napisac na ten temat... :]
|
|
|
to energia emanująca z każdej rzeczy, ludzie na ogół tego nie widzą, ale to istnieje. Choć są tacy co widzą aurę. Jeśli ty widzisz to bardzo dobrze. Tak samo jest z czakrami.
|
|
|
Aurę widzą przede wszystkim małe dzieci, potem ta zdolność przeważnie zanika.
|
|
|
bzdura... dedee..... wystarczy odejść od życia w "rozwiniętej cywilizacji" zbliżyć się do natury i wtedy coś się zobaczy... dobrze jest wówczas przebywać w cichej okolicy.... wtedy człowiek się przestawia na inne rozumowanie...
|
|
|
Aureole widac w lusterku. Trzeba patrzec na obrys policzka. Widac ja bardzo wyraznie. Ma okolo 3 mm. To sa wlasnie bioprady i mozna to zmierzyc zwyklym woltomierzem.
|
|
|
Nommmm to powłoka Eteryczna .. potem się zaczyna ciało Astralne i Aura obraz kolorów nasączonych mową organizmu Człowieka i obraz Stanu Energetycznego przepływu energii w czakramach . Każdy może nauczyć się widzieć Aurę poprzez ćwiczenie początkowe widzenia ciała eterycznego ;) Pozdrawiam deedee
|
|
|
tez widze taka aureole jak patrze pod swiatlo:D ale tak na serio nie widze zadnych aureoli.
|
|
|
Tak tez to widze , wpuszczam potem kropelki do oczu na ostrosc i jakos znika
|
|
|
zdziwiłem się kiedy spostrzegłem że aurę mają rzeczy [martwe] ale mają ,widać dość dobrze.
dość łatwo zaobserwować aurę np. dłoni swej ,na tle białej kartki i przy dobrym oświetleniu w pomieszczeniu, jest bardzo wyrażna i zmienia się jej zakres ,nie jest stateczna ,czasem dostrzega się koloryt tej [mgiełki] i wychodzące strugi [smużki].
ciekawe zjawisko
pozdrówka
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |