Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ponura niedziela
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

W niedziele zdarzylo sie cos dziwnego w domu nikogo niebylo Bylo juz ciemno.Gdy nagle poczulam chlud i nagle sie przerazilam cos jak gdyby mnie dotknelo a potem zaczelo migac swiatlo co tez mnie zaskoczylo pomyslalam pewnie jest cos nie tak z korkami.Niestety mylilam sie Nagle zgaslo swiatlo.Znieruchomialam ukazal mi sie dziwna postac byla czrna a po jakims czasie znikla i nagle wszystko zaczelo sie ruszac.Wszystko zaniklo po godzinie 8.30.Nareszcie.Z czsem zaczely sie inne dziwne rzeczy dziac gdy wrocilam do swojego domu bo ja juz nie mieszkam z mama tylko ja odwiedzam.Zobaczylam cos paskudnego psa powieszonego na sznurku mojego psa omalo co bym niedostala zawalu.Prosze was o rade co powinnam zrobic zaden czlowiek nie umial mi pomoc do wszystkich ludzi sie zwracalam od tych spraw.

Najlepiej by było jak bys napisala do Niewiarygodne ale prawdziwe tam napewno udziela pomocy wkoncu to ich jest chleb tak zarabiają,nie raz w niedowiary widzialem takie przypadki i czesto chodzilo o dusze która sie nieumiała przedostac sie na ten 2 świat. _______________________________________________________________________Fana sprawa zawsze nie to ciekawilo ale sam bym niechcial tego miec ,teraz ide ko kolegi pić^^ wkoncu sylwek^^

Hmmm przykra sprawa pierwsza sprawa to w żadnym wypadku do psychiatry nieidź czy jakiegoś jebanego psychologa bo wtedy ci zamkną albo leki dadzą po których będzie jeszcze gorzej ja proponuje byś prubowała sie skontaktować z tym co wysyła ci te wiadomości przypuszczam żę niestety jest to duch złej osoby przejawia sie to obrazami jakie widzisz ..... a jeśli tak jest to jej dusza wcale nieszuka pomocy a zemsty więc uważaj na siebie i prubuj skontaktować sie z fachowcem w tej dziedzinie jeśli te zdarzenia będą miały jeszcze raz miejsce ...

aaaa hah aha hahahahha doobre, kazdy glupi by mogl wymyslec taka bzdure. To sie nazywa sen albo halucynacje? (jadlas moze jakies "pieczarki"?) Swoja droga niezle sie usmialem, poczytam troche wiecej tych "zetkniec z UFO" ;D

z czego ty bezduszna istoto sie cieszysz dziewczyna ma problem a ty się z niej wysmiewasz zamias w jakiś sposób pomóc nierozumiem takich ludzi jak ty.......:(

jestem nowy tutaj i mam pytanie czy na tym forum sa admini?? bo takiemu komus jak niewierzacy powinno od razu sie bana dac :|

niestety jest to zbyt żadko odwiedzane forum by ktoś sie bawił w adminowanie mimo wszystko sprubujmy nawrucić kolege gdyż on naprawde niezdaje sobie sprawy co dzije sie w otaczającym go świecie ..

Ta ale i tak podobno w 2012 koniec swiata;/

Ludzie gdzie ja jestem , mam nadzieje ze nie w sredniowieczu. Ze tez komu chce sie takie duperele opowiadac. He he.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.