| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| oobe | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
Czy wiecie cos na temat oobe?!! Z angielskiego "out of body". Wyjście z ciała. Odłączenie ciała astralnego i przeniesienie w astral. Czytałam w internecie wiele na ten temat i wiele wypowiedzi. Dużo osób to przeżyło, więc to niemoże byc kłamstwo. Czytałam tez książki a teraz ja próbuję osiągnąć ten stan. Trzeba się rozluźnić i wprowadzić w stan na pograniczu jawy i snu. Ciało uśpione a umysł trzeźwy. Jest wiele sposobów na uzyskanie tego. Np. wizualizowanie sobie liny i wyobrażanie jak się wchodzi na nią. W astralu wszystko jest możliwe, możemy spotkać duchy, zmarłe osoby. Poszukajcie na ten temat w wyszukiwarkach a zobaczycie, że to nie jest kłamstwo!!!!!!!!
|
|
|
pewnie ,że kłamstwo to nie jest!Wymaga to jedynie duzo pracy...Niektórym udaje się wyjsc z ciała całkiem nieświadomie....Mam zamiar zacząć to studiować w praktyce ale nie wiem kiedy się na to zdobęde...tymczasem widze ze na temat oobe wiesz juz dosyc duzo w takim razie chyba bardziej niz informalcji potrzebujesz potwierdzenia....
ach-nie przejmuj sie komentarzeem dudie'go który na bank napisze ze to siły nieczyste!
|
|
|
oj Martynko widze ze juz zaczynasz prorokowac! Powiem ze bez Ciebe te forum byloby po prostu nudne... a jezeli chodzi o "oobe" to proponowal bym Tobi Girl przezcytac moj post zamieszczony w temacie o okultyzmie.. zamiescilem go gdzies na koncowych stronach i wiesz opisalem tam historie czlowieka ktory umial opuszczac cialo... prawie go to zabilo. Zastanow sie. Aha i jescze jedno napewno nie spotkasz tam "dusz" uzylbym innego slowa na "D".
[%sig%]
|
|
|
ah Dudi...w moje rodzinie jest osoba ktora opuszcza cialo świadomie-kiedy tylko chce-robi to od dawna i jest to wspaniale uczucie.Z silami nieczystymi sie nie spotkala a na temat tego postu o okultyzmie juz cos ci powiedzialam....dlatego nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia....!
dobrze to ujęlam...:)?
|
|
|
no widzisz nie jest tak ze nie mam pojecia. Mam i to calkiem wystarczajace by wiedzeic ze niektore rzeczy tylko z wierzchu wygladaja na ladne i smaczne a w srodku sa zepsute.
[%sig%]
|
|
|
dziwne ze ja z taim przypadkiem się nie spotkała......bo co jest zlego w kierowaniu nie świadomoscia ale podswiadomoscia no i wkoncu nadświadomoscia......?To cos co nalezy do nas wiec nauczmy sie tym wladac kiedys chcemy......a moze pomoc nam w wielu sprawach
|
|
|
Nigdy nie bedziesz tym wladac Martyno, znaczy bedzie Ci sie zdawalo ze masz nad tym wladze ale tak nie bedzie. To zawsze bedzie toba rzadzic. Nie da sie z tym samotnie wygrac bedac zwyklym czlowiekiem..
[%sig%]
|
|
|
a kto powiedzial ze jestem zwyklym czlowiekiem.......?kazdy z nas jest niezykly....uwazasz ze nie poradze sobie sama ze soba.....?a co niby moja nadswiadomosc to juz nie ja.......?wybacz ale sama wiem lepiej czym moge wladac a czym nie......
|
|
|
Nom moje slowa nic tu nie zmienia.. Ty wybierasz. Ale nie poprzestane na tym zeby patrzec i sluchac jak ludzie marnuja swoja szanse na zdrowe, normalne, szczesliwe zycie.
[%sig%]
|
|
|
to wlasnie jest ta szansa.....a zycie wcale nie jest normalne.....ale zakonczmy juz ta polemike i tak zostaniemy przy wlasnym zdaniu....
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |