Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kto stwożył życię?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

z kąd wzieło się życie czymto bóg stwożył ludzi czy stwożyli się sammi??

Zycię powstalo, bo świat jest od zawsze na zawsze. Bog jest wszystkim, a wszystko jest z milosci. Stworzyl swiat i czlowieka po to, abysmy mogli BYC! Byc znacz kochac, kochac znaczy zyc, zyc znaczy byc - to jest kolem istnienia! "Prawidlowe odopowiedzi sa tymi najprostszymi"

W Australii juz Anglicy zyja dziesiec pokolen i jeszcze zaden nie stal sie czarnym Aborygenem. Chyba ze ktos sie miesza z dana rasa. Biala rasa jest najslabsza. Jak bedzie ktos mial dziecko z murzynem, to zawsze ono bedzie czarne. To samo jak sie biali mieszaja z zoltymi. Zawsze zolta rasa dominuje w takim zwiazku z bialym. Klimat i ziemia nie ma wplywu na rase.

kaczynowie:D ale tak na serio niektorzy mowia ze ufole ingerowali w nasze zycie w czasie ewolucji...ci bogowie co przychodzili z np olimpu i brali sobie smiertelona dupe i rodzili potem heraklesy itp.

A jas tak powiem: Na poczatku byla nicosc , wielka pustka , zero materii co nie ? cha i tu jest pytanko ? jak z niczego z braku materii ? moze cos powstac ? rozumiem mikro czasteczka ale pustka ... Wielu fizykow mowilo : im bardziej poznaje nauke tym bardziej wierze w Boga i ja tak samo twierdze..

to ze mną jest odwrotnie : im więcej wiem tym bardziej nie wierze

Dyskusja o niczym. Jak większośc tutaj. Jeśli ktoś traktuje Biblię nie jako alegorię niech rozmawia dalej. I tak nie dojdzie do consesnsusu. Tylko szczerze trzeba zadać pytanie - czy warto marnować w ten sposób czas? [%sig%]

Marnowac wiesz Bracie dla mnei mowienie o bogu to misja. Czesem rzeczywiscie mozna "rzucac perly przed swinie" ale sadze ze sa tutaj ludzie ktorzy cos z tego wezma i moze w przyszlosci to zaowocuje. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.