Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
koszmary z kąd się biorą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Bo jak mamy koszmar że np.(ktoś nas zabija nożem)to czujemy jak nas dotyka, czujemy powiew wiatru bul i inne nie wstając z łużka z kąd to się może brać i jak to do pioruna działa.Nie dawno miałem koszmar że jechałem w rozpędzonym wagonem i czułem się jak bym jechał na prawdę a jak otwożyłem oczy to ten sen tak działał,że widziałem jak jadę poswoim domu na łóżku czyli koszmar to jakieś zabużenia boćców nerwowych no bo co innego???

Z tego co wiem sen powstaje w podswiadomosci. A podswiadomosc ma jednak pewne mozliwosci wywolywania bolu. mozliwe ze po prostu wytworzyla bol.

brrr... To rzeczywiście niezbyt przyjemnie... Mi się ciągle śni że spadam z dużej wysokości i w momencie gdy "dotkne" ziemi to odczuwam taki ból jakby to dzialo sie naprawde...

deedee,-podobnie sie śni ,kiedy wraca astral do ciała -[nieswiadome OOB-senne],często w śnie ma się lęk wysokości,który kończy się upadkiem, może zainteresuj się OOB-powinno się [udać]

hmmm...

To naprawdę ciekawy temat. Ogromny wpływ na tworzenie snów ma praca podświadomości..? Prawdopodobnie można kontrolować swoje " życie senne". Przed zaśnięciem mózg pracuje na falach o małej częstotliwości i wszystko co się wtedy wydaży może być użyte przez podświadomość w trakcie snu. Więc uważajcie co oglądacie przed zaśnięciem..hehe. Nara

czy halucynacje też sie biorą z podswiadomości?

tak sny napewno pochdzą z podświadomości to tak samo jak z hipnozą słyszałem ze mozna tak zahipnotyzować człowieka ze kiedy mu sie powie ze sie go dotyka rozgrzanym prętem a dotknie sie go zimnym długopisem to poźniej na skórze ma ślady poparzeń i na tej samej zasadzie moze działać senna podświadomość według mnie

acha a ja twierdze ze ee mnie to gowno obchodzi... ale ostatnio tez sie zastanawialem nad tym :P i tez tak myslalem o tym OOB ;p czy jakos tak .. :] Powiem wam ze jest to naprawde trudne i wielu ludzi roznie mysli swiat jest wielka HIPOTEZA;p
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.