| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wylatowo - mam wazne informacje | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
|
Czy mam studiowac budownictwo w Poznaniu czy Gdansku?
Sorry za naglowek ;), dzieki wszystkim za podzielenie sie swoja opinia.
Z powazaniem,
Anonimowy.
|
|
|
Hmm. nie wiem to jakieś niezwykłe budownictwo. Będziesz budował piramidy:-)
Sorry, ale nie mam pojęcia, co innego gdzybyś spytał, czy ufoki są szarae czy bure, albo co lepsze obe, czy ld. To nie ma problemu. Ale ja bym poszedł do Gdańska.
A ja też mam pytanie co lepiej studiować socjologie w Krakowie, czy iść na Akademie Psychologii Alternatywnej w Łodzi.
|
|
|
A co chiciałbyś robić ? Zarabiać kase czy pracować z pasją. Ja wybrałem psychologię. Socjologia - po niej trudno prace dostać.
|
|
|
No widzisz na psychologie 25 na jedno mijsce, a ja orłem nie jestem.
Co do tej psychologi, zarabiać kase no nie wiem, jakoś chciałem się uczyć tego co mnie interesuje i trochę poszerzyć dotychczasową wiedzę.
Kasa, kasa tylko kasa się teraz liczy i to jest problem, ale jak nie lubić kasy to ona od ciebie będzie uciekać, ale zaś nie wolno kochać pieniędzy ponad wszystko.
Najchętniej chciałbym mieszkać w jakiejś dżungli jak pustelnik, ale czy to jest wyjście?
|
|
|
Na mieszkanie w dżungli jako pustelnik też trzeba mieć kase... Ale wiecie co, przede wszystkim realizujcie swoje marzenia,próbować trzeba i to się może opłacić...
|
|
|
Ja pójdę na psychologię. Jeżeli dostanę się na prawo to będę jednak się zastanawiał. Najbardziej chciałbym polecieć do indii i zaszyć się w aśranie -pustelni i wychodzić z ciała , medytować , kontemplować.No ale to krok zbyt poważny jak na razie. Chociaż kto wie , może kiedyś- wielu europejczyków tam przebywa.
|
|
|
Ja bym chciała iść na egiptologie,polecieć do Egiptu i zabetonować się w grobowcu... :)
|
|
|
No to idź na archeologię 0,5 osoby na jedno miejsce.
Ps. Jestem już po egzaminach na socjologię, i wiem że nie zdałem(JASNOWIDZENIE?NIE TO TYLKO MOJA TEMPOTA:-))
|
|
|
Słyszałam,że archeologia jest badzo trudna i trochę mnie to straszy.Ale właściwie ja chce się zajmować tylko Egiptem a nie niewypałami z drugiej wojny światowej... ;)
Capman:zdawałes na coś jeszcze oprócz socjologii?
|
|
|
Złożyłem na informatykę, ale tam jest konkurs świadectw, ale co będzie to będzie.
|
|
|
piszciedo siebie e-mail'e jest też gg albo czat chciałam się czegoś dowiedzieć a tu lipa
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |