| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| "Nie Do Wiary" | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
|
wierzycie w te wszystkie historie jakie przedstawiaja w tym arcy strasznym i powaznym programie? ja tam mysle ze oni to wszystko zmyslaja sami przy kominku....
|
|
|
No coz za kazdym razem kiedy ogladam ten program w towarzystwie paru ziomkow to zlewy sa niesamowite.. to z jakim przejeciem oni podchodza do tematu i jak sie ekscytuja kazdym "paranormalnym" zjawiskiem jest smieszna i wrecz zalosne.. a w tym momencie przypomnial mi sie odcinek tego programu w ktorym to jakoby mialbyc wyemitowane nagranie ponadnaturalnej dzialalnosci "duchów".. caly program wraz z ziomkami czekalismy na punkt kulminacyjny czyli owe nagranie.. po czym okazalo sie ze caly film przedstawial kolysajacy sie zyrandol... BUHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA!
[%sig%]
|
|
|
ale trzeba przeyznac ze niektóre odcinki są zrobione profesionalnie i widać że znają sie na rzeczy.ale niekiedy to faktycznie żenada...
|
|
|
To cale NDW to niezla komedia dla mnie. Koles prowadzacy zawsze udaje takiego "niby" obiektywnego a tak naprawde wystarczy posluchac go 5 sekund a juz wiadomo ze wierzy w te wszystkie bajki bardziej niz w to ze sie urodzil.
I te wszystkie teksty w stylu "pojechalismy specjalnie do USA by to sprawdzic" - LOL. Mogliby sie postarac chociaz nakrecic jakis nowy material bo te ciagle te same wstawki, w ktorych widac przejscie dla pieszych i 2 kolesi przechodzacych, 1 z gitara a drugi z werblem - to sie robi nudne...
|
|
|
N D W to program mało wiarygodny bo tematy kture porusza po łepkach.NIE zagłębia sie dokładnie w omawiany temat,i dlatego niemogę napisać nic pozytywnego o tym programie
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |