Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
dziwne uczucie strachu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Tydzień temu obudzilem się i miałem przeczucie że za chwilę coś złego stanie sie w moim domu.Bałem sie ruszyć ,po prostu byłem sparaliżowany.nie mogłem zasnąć,rozglądałem się,jednym słowem przeżyłem to co przeżyła Satine

zapytam krotko czy miales/as ztycznosc z magia, okultyzmem, wrozbami, tarotem albo innymi ezoteryzmami medytacjami albo kosciolem New Age?? [%sig%]

Wierzre Ci Wiki,z calego serca [%sig%]

i co? wkoncu sie musiales ruszyc > co sie dalej stalo?

Po prostu sie czegoś przestraszyłaś i cię sparaliżowało. To normalne. To nie jest coś niezwykłego, paranormalnego. Zazwyczaj taki paraliż występuje u mnie po próbie do oobe. I właśnie tylko przez to tego ciągle mi się nie udaje.

Kiedys towarzyszyl mi podobny parazlic strachu, gdy snily mi sie dziwne istoty, jakby demony. Pozniej zaczalem analizowac dlaczego mi sie snia i jak to przezwyciezyc. Zrozumialem ze nie mozna z nimi walczyc, bo walka powoduje straty po odbu stronach. Wiec jaki sens gdy bede walczyl ze swoja podswiadomoscia, czy faktycznie z jakimis duszami? Postanowilem zmienic samego siebie, wiara w Boga Jedynego i nauke Jezusa daly mi sile. Postanowilem zmienic sie na lepsze, rozwinac sie duchowo, przejsc dalszy etap ewolucji oddajac sie calkowicie woli Bozej. Chce byc dobry i czynic dobrze. Pozniej mialem nawroty snow, ale tym to juz wygladalo tak: widze lub czuje te istote/y, wyciagam reke i przezwyciezam uczuciem strach (ciezko to wyjasnic), wiara w Boga i Jezusa przezwiciezam je. Dlatego mam juz coraz mniej strachu... po prostu zyje i wierze w niezniszczalnosc duszy.. pod warunkiem ze sam siebie nie zniszcze!

Miałem i mam nadal coś takiego. Ale nie wierzę że wiara w boga moze mi pomóc.

MIałe i mam coś podobnego, ale nie wierzę aby wiara w boga mi w tym pomogła. Staram sie to przezwyciężać czasami z lepszym skutkiem czasami z gorszym.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.