Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
"Legenda o płaczącym chłopcu"-co myślicie??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18

Czytalam o tej legendzie i o obrazie na kilku stronach i tak mnie ta historia zaintrygowala, ze chcialabym usłyszeć, co inni o tym sądzą. Czy ktoś ma jakieś nowe informacje dotyczące "obrazu płaczącego chłopca"????

ja też poszukuje na ten temat info... a chcialabym o tym wiecej wiedziec :)...

brrrrr...przerażające....a niełatwo mnie wystraszyć....uwielbiam ta historie...

nie czytalem tego jeszcze i nie wiem czy czytac bo jesli to jest straszne to nie wyspie sie dzis. Ja tak mam. Mlody jeszcze jestem

aaa i jeszcze 1 rzecz podajcie link do tej legendy bo niemoge jej znalesc

Wlasnie jakis link prosze to moze sie wypowiem:) schecia przeczytam i ocenie!!! [%sig%]

Na blogu w onecie jest zdjęcie tego obrazu. Podałabym nazwe, ale stron nie mozna tu promować (-_-),więc niestety...

to dajcie znac na gg moj numer to 5200039

EEE tam nie można :D Podajcie strony aby wszyscy mogli zobaczyć :) [%sig%]

Zaraz spróbuję dodac link do stronki. ciekawe, czy opublikują;]

http://strach997.blog.onet.pl/2,ID9534641,index.html

niezla akcja ! fajne historie tam maja

Mnie tam osobiście żadna nie przeraziła, tylko ten obraz jest taki.. hmm.. dziwny

musze przyznac ze jestem bojaźliwa ale ten obraz wielkiego wrazenia na mnie nie wywarł...moze wywrze prosto przed snem jak bed chciala zanąć.... w kazdym razie..kto wie czy historia jest prawdziwa........pełno takich rzeczy piszą...

On tez mnie tak bardzo nie przeraził, ale pojawił się tak nagle, że aż podskoczyłam;] Po sekundzie kapnęłam się, że nie jest to straszne, a śmieszne;]

obraz jak każy inny ale nie wiem co sie dzieje ale nie moge pisac klawiatura szwankuje i tylko wtedy gdy próbuje dokonczyć ten post...chcialem napisac że to wszysko bzdura ale wyszły jakies bazgroły...no nie wiem ale pisałem ten post 20 min. bez jaj

Ten obraz jest przerazajacy, ten chloptas cos w sobie ma.... oto link:http://www.ejsi.com.pl/tajne/?id=151

Czy ktoś był na tej stronce dotyczącej tego obrazu ???? Jeśli tak to opiszcie, czy mieliście jakieś niepokojące zjawiska związane z otwarciem tej stronki (po lub w trakcie).
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.