| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Bliskie spotkania z obcymi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
Wierzycie w to że obcy na odwiedzali.
Ja nie. No bo niby ską mieliby przylecieć.
W US nie ma poza Ziemią inteligentnego życia. A do najbliższej gwiazdy jest parę lat świetlnych. A lecąc z prędkością światła(co jest raczej niemożliwe) trzeba by lecieć kilka lat w jedną stronę. A komu by się chciało. Zresztą na statku minęło by kilka lat a na Ziemi czy innej planecie kilkaset.
|
|
|
A jeśli oni wykorzystuja bardziej zaawansowane techniki przemieszczania sie?
|
|
|
Ja się osobiście na rodzinę doczekać nie mogę, obiecali 5000 lat temu jak dzwoniłem mówili przylecimy mineło 5000 lat nikogo nima, potem znowu dawali jakieś znaki na łąkach i do tej pory ni .... nikogo nima.
Ale w końcu przylecą, zajmuje się badaniem tej sprawy ONZ i jej specjalna komórka, nawet kuzyn z galaktyki TRY567 mówił mi ostatnio we śnie, żeby przylecieli ale z takimi osiołami to im się gadać nie chce, no chyba że Ciebie zrobili by szefem ONZ-tu ale ja mu na to wiesz niemam czasu od Gośki chcew wyłudzić tajemnice Harpuna.
Pokiwal głową i się rozłączył. Potem jeszcze raz zadzwonili powiedzial , że jak się uprą
to i tak bedzie jak zechcą, wtedy ja pokiwałem głowa i się rozłączyłem
Nie uważacie, że bezczelny ale z rodziną zawsze sie dobrze wychodziło na zdjęciach.
Pozdrawiam smutny zapłakany,
Igorek
|
|
|
:D brawo! a właśnie wczoraj dostałem niezbite telaptyczne dowody na to że supertściślemegatajna komórka w ONZ'cie rozpoczęła pracę nad bronią mającą zasłonić ziemię. Chcą powlec atmosferę lustrem, zeby stać się niewidzialnymi :)
Ale UFO ich pokona!!! W końcu USA działa na dwa fronty, Rosja zresztą też, a podobno kwaśniewskiego córka była na ich statku się uczyć.
Pax :)
[%sig%]
|
|
|
czy wyście wszyscy poszaleli?.Przecież stałe robocze kontakty z czternastoma pozaziemskimi cywilizacjami galaktycznymi utrzymują regularnie od początku lat sześćdziesiątych zarówno USA jak i Rosja.Utrzymane są one w ścisłej tajemnicy z uwagi na niekorzystne skutki jakie ogłoszenie publiczne o tym fakcie miałoby dla samoorganizacji społeczeństw ludzkich zwierzaków takich jak na przykład nasze.
|
|
|
Tak robocie, tylko z 14? Słyszałem że ostatnio skontaktowali się jeszcze z sześcioma. Oczywiście dostałem tę informację od mojego telepatycznego informatora.
A Twój informator to kto? Telepatia? Prywatny kontakt z obcymi? Wujek Sekretarz Obrony USA? Może znasz Putina? SKĄD WIESZ?
Pax vobiscum :)
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |