Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Potrzebuje kobiety do kochania !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

Witam Trzeba mi kobiety ktora mozna kochac psychicznie, ja jestem bardzo dobry chlopczyk i intieligientny normalnie. Mam wiecej zalet niz wad i piekny jestem. Wszystkie zainteresowane panie prosze o wpis tutaj i foto na mojego meila :) Casting trwa tylko przez kilaka tygodni, nie strac okazji na cudownego i skromnego faceta innego od wszystkich 3 miliardow facetow na ziemi - unikat jakich malo jedyny w swoim rodzaju jak TR3B Astra ! Pozdrawiam Dawid R

BUahahahahahahahahahahahahhahaahhaahhahaaha :D [%sig%]

ale smieszne, to powazny kasting Glupi glupa wali w madry faje pali... Pax all Ptax

Myśle że moge Ci kogoś na noc załatwić... ;)

Hej ale to nie jest forum matrymonialne.. lepiej moderator by zrobil jakby wywalil ten temat ni w zab to tu nie pasi! [%sig%]

no jak nie pasi, takie szukanie kobiet jest bardzo nietypowe i zadko spotykane a o tym wlasnie jest to forum !

To nie forum matrymonialne. Stary kup se lale gumowom np. na allegro. A jak chcesz poznać kogoś to rusz dupe z za kompa i wyjdź np na miasto...

no tak mozna wyjsc na miasto.... nie pomyslalem dzieki :-)

Dawidzie R jakiś ty jeszcze prymitywny ludzki zwierzak, rozszarpywany od wewnątrz męskimi mózgowo-synaksowo-neuronovo-chemicznie-erotycznie chuciami jak nieomal ów cały Ten Szympans(all that Chimpanzee not Jazz...),;'''Twój Przodek....Nic dziwnego że galaktyczni Reptoidzi trząsący połową Wszechświata i Federacją Międzygalaktyczną{...owi grożni REPTILES}.......... mają nas w wielkiej pogardzie,nas zatem..., prymitywne w swoim rozwoju ewolucyjnym ludzkie zwierzaki...

Robie podba mi się Twój styl pisania :D Jest tak zagmatwany że rawie wiarygodny :) Ale tak się zastanawiam czy rozumiesz wszystko co napiszesz... :) Pax vobiscum :) [%sig%]

Japoncki Robocie - wlasnie tego powinni nam ufole zazdroscic, ze mamy wyzsze cele niz tylko budowanie technologii i wlasny rozwoj ewolucyjny, bez wlasnie takich mózgowo-synaksowo-neuronovo-chemicznie-erotyczniych checi nasza cywilizacja by sie zawalila, wszyscy przypominalibysmy jakeis chinskie tandetne roboty bez swaiadomosci itp. I juz dawno bysmy sie wybili na wzajem. Kto dzis pola nie zasieje temu czapki wiatr niezwieje....Pax Srax

nie no nie róbmy obory...przede wszystkim jak bys był taki idealny to juz dawno znalazł bys kobiete.....a w internecie to 1% na 100 ze znajdziejsz normalną kobitke..... widzisz...ja jestem zupelnie normalna ale na takie cos sie nie zgadzam....hehe:)

:/ Zupełna beznadzieja. Co z tego chłopie, że to tu napisałeś??? Ja, jako 100-tu % kobieta (tylko troszkę młoda:P),powiem ci, że kobiet nie podniecają takie lipne texty. Wysil się bardziej. Stwierdzenie : "Mam wiecej zalet niz wad i piekny jestem." jest zupełnie nie na miejscu w podrywie. Oglądałeś kiedyś Johnego Bravo??? Właśnie mi go przypominasz, koleś. Nie wysilaj się, i tak nikogo tu nie znajdziesz i dobrze o tym wiesz. Jak sądze "Tak dla jaj". Tylko że tak dla jaj to się kogut z kurą pieści, więc daj se spokój koleś i wyluzuj.

eeeeh amoze bysmy wszyscy lepiej zrobili jakbysmy przestali sie tu wypowiadac i zapomnieli o istnieniu tego topic'u?? [%sig%]

ok koniec zabawy, jestescie naiwni jak dzieci ! naprawde wam sie wydawlao ze ten text byl prawdziwy ? - bez jaj..... To oczywiste ze raczej nikt taka metoda nikogo nie znajdzie chyba ze to bedzie kobieta inteligentna i domysli sie ze ja zrobilem to tylko po to aby was zbadac ! No ale widno malu to inteligentnych ludzi :-) kazdy potraktowal to powaznie, zwlaszcza Arwena, hehe dobre... Pozdrawiam....prosze admina o usuniecie tematu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.