| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne miejsca | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
Góra Żar
Wyspa na Jeziorze Aralskim(nie pamiętam co tam się dzieje)
Wisząca skała w Australii. Był nawet o tym film ,,Piknik pod wiszącą skałą''
Kilka osób przepadło bez śladu.
Trójkąt Bermudzki.
Jak to wytłumaczyć.Zna ktoś jeszcze inne miejsca?
|
|
|
:) A co powiesz na Zmartwychwstanie? Uzdrowienia? cmentarze na których pogrzebane sa miliardy marzeń, celów, pragnień, mysli... co powiesz na niezbadane planety, ciemne karty naszej historii, niewyjaśnione dotychczas pisma i przekazy, pytania nauki? Co powiesz na miliardy istnień które były, które są i które będą?
I czy przy tym wszystkim nie wydaje Ci się że jesteś jedynie małym, malutkim ogniwem czegoś w grunie rzeczy niepojętego? Niezbadanego i cudownego? A jeśli Ci się tak wydaje to czemu szukasz czegoś jeszcze innego? Mało problemów ma współczesna ludzkość? Mało pytań? Czy wyszukiwanie fikcyjnej sensacji ma jakikolwiek cel?
[%sig%]
|
|
|
to juz wiem skad Ci kolesie u w kublu u dziadka za stotołą ! przynikli z trojkata.... w usa jest takiem iejsce gdzie wektor grawitacji jest orzechylony pod kontem 30 stopni
|
|
|
oj Bracie....pewnie ze masz racje....ale te forum jest własnie po to zeby dyskutowac na tematy na ktore odpowiedzi nie znamy,zeby wymieniac poglądy a ty zbeształes chłopaka i tyle!Troche pokory!
|
|
|
No to ja szczerze przyznam ze miejsca ktore wymieniles sa naprawde tajemnica. Tyle ze to raczej ciekawostka geograficzna a nie wielka sensacja chociaz jak bylem maly i zobaczylem "Piknik pod wiszaca skala" to po nocach nie spalem rozkminiajac co tam sie moglo wydarzyc.. Moze ktos z Was zna jakies ciekawe linki albo adresy stron ktore moglyby rzucic troszke swiatla na sprawe?
[%sig%]
|
|
|
gdzies w oregonie -podobno najdziwmiejsze miejsce swiata,moge podesłac linka
|
|
|
Martyno, nie prawda... nikogo nie zbesztalem... ostatnio coraz mniej wierzę w "misję" tego forum...
Poza tym uważam tematy wymienione przeze mnie ( równiez niewyjasnione ) za bardziej wymagające odpowiedzi niż te podane...
Podeślijcie :)
Pozdrowienia
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |