| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| prosze o podpowiedz | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 38 |
|
witam-mam na imie julia.
chcialabym,zeby ktos podpowiedzial mi co mam robic...jestem pierwszy raz w zyciu w takiej sytuacji-chodzi rzecz jasna o milosc! mam do wyboru dwoch mezczyzn-jakkolwiek dziwnie to brzmi,to tak wlasnie jest.kazdy z nich ma mnustwo zalet i wad(jak kazdy czlowiek).przy jednym czuje sie bardziej bezpieczna,natomiast przy drugim "wolna" "szalona" jedym zdaniem-moge byc calkowicie soba,nie wiem co dla mnie lepsze i nie wiem komu moge zaufac... moge dodac,ze kazda z tych osob niesie ze soba duze ryzyko porazki,jeden jest porywczy i impulsywny,zanadto pewny siebie,drugi jest cieply i kompromisowy,ale ma tendencje do pakowania sie w klopoty. mam zamieszanie w glowie,kazdy z nich ma w sobie cos co mnie przyciaga... nie chce nikog zranic,musze wybrac-prosze o pomoc.
|
|
|
Jakieś rozwiązanie rozsądne zawsze jest ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Nauczyć Dawida jak ma postępować żeby ją to kręciło.
Żeby był jak czasami macho.
I cokolwiek trochę nią poniewierał.
To będzie szczęśliwa.
Jak to niewiele potrzeba do szczęścia?
Drobne lanie na śniadanie.
Na cały dzień starcza.
A przed nocą jeszcze jedno.
Chyba wchodzimy w jakieś aberacje . Ale zdarzają się takie przypadki. Miałem koleżankę która domagała się klapsów. To jest jakiś kłopot z energetyka ciała.
Z przepływami energii.
|
|
|
Wiesz Nicze - co innego mała przemoc dla zabawy (gdy przyjdzie na to ochota) - to nawet podniecające może być, a co innego niekontrolowana, prawdziwa agresja, która z zabawą nie ma nic wspólnego.
Ja tam bym chciał, żeby kobieta mi małe "lanie" czasem sprawiła :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nic co ludzkie nie jest nam obce.
Natomiast też warto wiedzieć z czego to wynika.
To są zaburzenia energetyczne w przepływie orgonu.
Ale Reicha chyba nie będziemy tu wykładać bo po prostu nie mamy materiałów.
Temat jest bardzo interesujący ale cokolwiek tabu przez to że za dużo spraw kontrolujących tę rzeczywistość dotyka.
Właśnie może ten problem małej przyjemności, granic gdzie to jest jeszcze kontrolowane.
To są zbyt istotne informacje dlatego to co odkrył Reich jest poddane zapomnieniu a książki jego w latach 50 w USA siedzibie pełnej "demokracji" znaczy pełną gębą to tam zostały spalone.
Podejrzewam że większość informacji teraz dostępnych to dezinformacje.
Al Bielak ciekawe rzeczy mówił o programowaniu ale to trzeba kończyć jakieś nauki psychoterapeutyczne żeby rozumieć cały zakres różnych dalekich zbieżności.
|
|
|
Zasadniczy problem z Reichem to to że przez ostatnie parę lat pracował dla rządu
a potem nie spodobało jemu się co robił czy do czego to było wykorzystywane
a potem nie chciał tego powiedzieć przed sądem jak jego ścigali za akumulator orgonu.
Więzienie było karą za "nielojalność".
Jakby powiedział nad czym pracował też by dostał więzienie.
Tak iż możemy sobie gdybać co tam stwierdzili bo nie znamy szczegółów
albo może wcale nie wiemy o co chodzi
ale na pewno to coś jest wysoce istotne.
Samo to zdjęcie powyżej jest wielce wymowne.
Chodzi prawdopodobnie o podporządkowanie.
Bo sobie ustawiamy życie pod kontem przyjemności, umiejąc prawidłowo ocenić co jest sensowne
nie będziemy wchodzili w patologiczny związek z sadysto terrorystą.
Mi się kiedyś u Froma podobało że wrzuca on sadystów i masochistów do jednej kategorii że jest to sposób na odczucie zjednoczenia z drugim człowiekiem tylko forma jest różna.
Ale to naprawdę ciężkie tematy a my tu jesteśmy laicy w tematach.
Te zdjęcie jest przejawem ze chcesz się zjednoczyć jak ona będzie miała kontrolę.
|
|
|
|||
|
Ojciec tłumaczył mi od dziecka: "pamiętaj, że to od ciebie wszystko zależy i nie miej pretensji do nikogo, jak ci coś nie wyjdzie - najwyżej do siebie, że czegoś nie przewidziałeś".
|
|
|
Jest to jakieś szukanie odreagowania po trudach dnia codziennego.
Żeby takie poszukiwania się nie skończyły tak
jak dla tego szczura co mu podłączyli elektrodę do ośrodka przyjemności
nauczyli jak naciskać przycisk żeby do elektrody płynął prąd
i wszystko było by pięknie ładnie
szczur byłby sobie klikał w przycisk może i do dnia dzisiejszego
gdyby nie to, że nie podłączyli go do kroplówki z jedzeniem i piciem
a ten zapomniał o cały bożym świecie i wziął zszedł z wyczerpania.
|
|
|
Powiedz to jakiemuś seksoholikowi :)
|
|
|
dlatego ważne znajdywać sens życia poza przyjemnościami
po ciężkim dniu odpoczynek jest bardzo miły podczas gdy tylko od samego leżenia można bzika dostać i odleżyn :-)
w morale by było że na pewne przyjemności, trzeba zapracować :-)
co ciekawe seksoholizmu rozwija się w nas zawsze jakaś ułomność
jednak na szczęście się nie łączą, np: ostatnia medialna rewelacja skłonność do zdrady z tyciem i z pewnością td... także ważne znaleźć pasje troszkę trudniejszą jak przycisk tego szczura :-)
znaczy się nie poddawać własnym skłonnościom i iść na łatwiznę :-)
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Problem ma szerszy wymiar.
Mam kolegę który jest wielbicielem zdrowej żywności z KFC a w szczególności części kurczaczka
i wcale nie chce słuchać że jak by jemu podali inne gówno i posypali tą przyprawą co tam dodają to wszystko młócił by aż by mu się uszy trzęsły.
Dla niego w tej chwili ważne jest jakie to "dobre".
A kałdun rośnie.
|
|
|
znaczy nie iść na łatwiznę
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
W łóżku wszystko dozwolone, pod warunkiem, że obie strony na to przystają i czerpią z tego satysfakcje. I raczej nie ma jednego stylu kochania się. Raz ma się nastrój na ostro, raz na delikatnie..raz wolno raz szybko, czule itp...Najważniejsze to wczucie się w siebie.
Przyjemność ciągła też przestaje być fajna wole okazjanalnie przyciskać guziczek;p
|
|
|
|
|
|
Witam, nazywam się Patrycja. Niedawno zerwał ze mną chłopa i chciałabym wiedzieć, czy On jeszcze do mnie wróci? Ma na imie Jarek i ma 17 lat. Proszę Pomóż
|
|
|
Patrycjo - w tym wątku raczej trudno o pomoc. :)
Kto miałby Ci tu pomóc? Darek chyba nie ma w tej chwili czasu (nie widać, że ma pilne zajęcie?)
Przejdż lepiej do Zaklęć :)
powodzenia
|
|
|
Osoby egoistyczne ze skłonnością do agresji, przemocy, miewają czakry zalepione gęstą, czarną energią.
Szkoda tracić czas na złorzeczenie takim osobom, bo jedynie marnujemy energię i obniżamy własne wibracje.
Focusy do których trafi dusza takiego delikwenta bywają niskie, a na kolejne wcielenia gotują sobie istne koło rozpaczy.
Właściwie to należało by im współczuć, bo to co ich czeka nie jest do pozazdroszczenia.
Jestem wybredny w doborze towarzystwa i trzymam się z dala od osób niestabilnych emocjonalnie, skłonnych do agresji, czy zwyczajnie prostych czy nudnych. Takich które chcą by zabawić je rozmową o pogodzie i o programie w telewizji.
Hmm, co do seksu, to nawet pozytywnie spolaryzowani kosmici go sobie nie odmawiają. Jest to nieodłączna część egzystencji zdrowych humanoidów.
Nie koncentrują się nad tym, tak jak ludzie na Ziemi i mają dość czasu na różne inne aktywności, zważywszy że jedno ich wcielenie trwa w przybliżeniu ok. 1000 lat (rozpiętość różni się w zależności od rasy).
Zdają sobie sprawę z tego że seksualności jednostki nie można represjonować i jedyny skuteczny sposób na wyzbycie się żądzy seksu, jest zaspokajanie jej potrzeby aż do znudzenia.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 38 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |