Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie podświadomości
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

5 lat temu nauczyłam się od koleżanki wywoływać podświadomość, robiłam to kilkanaście razy, po czym jakoś o tym zapomniałam tzn. starałam się zapomnieć bo moja religia (katolicyzm) jest przeciwny takim eksperymentom. Jednak 2 dni temu koledzy przypomnieli mi o tym i pytali się jak to się robi, powiedziałam im a teraz bardzo tego żałuje. bo widze że nie umią się z tym obchodzić z szacunkiem a pozatym boję się tego..... boje się ewentualnych konsekwencii. Napiszcie jeżeli wiecie na ten temat więcej niż ja. Czy ktoś umie to racjonalnie wytłumaczyć?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? to dla mnie bardzo ważne prosze o pomoc

Witaj! Osobiście wiem dużo o podświadomości więc jak chcesz to odpisz a potem się z tobą skontaktuję.

Wtaj! Wiem dużo o podświadomości wiec jak chcesz to ci pomogę tylko odpisz.

A co wiesz marzenko mapisz nam laikom :;:)))))))

I co z tym pisaniem bo nie możemy się doczekać.

Ja poznałam tą niby "zabawę",kilka lat temu i korzystałam z niej raczej sporadycznie,ale musze przyznać,że się sprawdza,kiedyś nawet postanowiłam zadać kilka pytań podświadomości koleżanki(za jej zgodą oczywiście) i spisać je na kartce z odpowiedziami,koleżanka na kartce wcześniej spisała swoje odpowiedzi i musze przyznac,że odpowiedzi były identyczne!Niestety podświadomość może tylko odpowiadać,tak lub nie,więc trzeba dobrze formułować pytania.Ale zdarzyło mi się również,że odpowiedzi czyjejś podświadomości nie były zgodne z prawdą.Nie wiadomo co o tym myśleć,czy wierzyć czy nie...a jakie Wy macie doswiadczenia z wywoływaniem??Piszcie na maila.

jelcia@wp.pl ale ja mózg jestem maila nie podałam:P:P:P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.