| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pytanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
Zastanawiam sie czy ci wszyscy heretycy tutaj obecni i wypisujacy te idiotyzmy (np o roku 2012) i jakies pierdoly o "cyklach zyciowych" i nostradamusach wroca tu 13 12 2012 i powiedza "tak to ty miales racje a my po prostu dalismy sie zgwalcic przez jakies cudaczne teorie i domysly wziete z sufitu". Czekam...
|
|
|
niewiedza to mrok, swiatło to zrozumienie. Ty chłopie siedzisz po szyje w ciemności średniowiecza. =)
Jeśli treść tego forum jest sprzeczna z Twojim światopoglądem i niezgodna z Twoją wiarą po prostu opuść to miejsce. Jeśli postanowiłeś wybawić te wszystkie zbłąkane owieczki i nakłonić na powrót do Boga - cóż, sporawa część forumowiczów jest bardzo blisko boga, może nawet bliżej od Ciebie?
Nie wiem jaki jest cel tej prowokacji..? spodziewasz się może że będziemy przekomarzać się z Tobą? :) a może mamy zawołać jednogłośnie "Zablokować mu IP, on nic nie rozmie!" ??? :D
Po co masz oczekiwać wyrocznio skoro i tak wiesz że wygrałeś?
Ty miałeś racje a ja po prostu dałem sie zgwałcić przez jakieś cudaczne teorie i domysly wziete z sufitu.
No a teraz kiedy Twoja potrzeba samorealizacji została zaspokojnona - zabieraj swoje zabawki z tej piaskownicy i wypier.
Pozdrawiam. heh
|
|
|
No tak, wszystko pieknie ale nie odpowiedziales mi na pytanie....Mianowicie czy bedziesz tu 13 12 2012 i przeprosisz za swoja glupote? Odpowiedz tak lub nie.
|
|
|
Szczerze nie wierze żebym w wieku 23 lat miał czas na to forum a tym bardziej żeby to forum jeszcze istniało...
jak by tego mało, nigdzie nie napisałem że podzielam poglądy na temat roku 2012.
Podsumujmy : NIE
|
|
|
nie wazne co bedzie 13.12.2012, wazne jest teraz wiec korzystajcie z zycie bo czasu nie cofniecie
Pozdrawiam
|
|
|
Bet :)
Tos amo pytanie zadałem tylko w mniej "nerwowy" sposób :)
Zadam to pytanie, zadam! Jest oo ważne :)
Pax :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |