Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
widziałem dziwny obiekt
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Witam 29 maja około godz 23 widziałem dziwny obiekt poruszający sie po niebie. Początkowo myslałem że to samolot jednak świecił przynajmniej dwa razy jaśniej i nie mrógał. Poczatkowo obiekt był w miejscu, ale po chwili zaczął poruszać się ruchem okrężnym. wykonał około półtora obrotu, robił sie coraz mniejszy i mniej widoczny. Wkońcu zniknął. Wydawało mi się że obviekt był bardzo wysoko. Nie mam pojęcia co to było. Jestem z województwa lubelskiego. pozdrawiam świchu

hmm... Sew tak jasne właśnie pokazałeś jak to fajnie jest wierzyć wszystkim i we wszytsko... a teraz mi uwierzysz???????? Wczoraj dostałem objawienia - tak mówie na serio objawił mi się Bóg i Wszyscy Święci i przemawiali do mnie... przekazli mi strasznie dużo prawd, które ja mam przekazać ludziom??? Jak chcecie się dowiedzieć dzwońcie na numer: 0 700 880 770 Tam wszytsko Wam opowiem!!! Wierzcie mi!!! Pan mnie oświecił... Albo inne: Wczoraj porwało mnie UFO... Zgwałcili mnie i porzucili... Na serio... Oto mój kontakt 0 700 889 997. Jeżeli jesteś kompetentnym Ufologiem zadzwoń do mnie. Potrzbuję pomocy. Wykonaj pierwszy telefo. Drugi wykonam ja... Tak... wspaniałości... faktycznie fanatyzm... Pozdrowienia :) :D :D :)

Mamy tu wariata...

No co nie wierzysz mi??? przecież mówię prawdę... A tak na serio to faktycznie wariaci muszą tak pisać... Pozdrawiam :D :D :):)

: ) Zaczynam cie lubić.

No ty też Brat pokazałeś kim jesteś, nie poraz pierwszy zresztą...

hmmm... Dziękuję Winter jest mi bardzo miło - ja też Was lubię i mówię na serio :) hmmm... a kim jestem to jest już moją tajemnicą. A to co tutaj zrobiłem to był pastisz tego w coponiektórzy starają się wierzyć... Pozdrawiam:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.