| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Alieny oraz widma i wszystko co z nimi związane... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
Czy sądzicie,że są wśród ludzi obcy, którzy wyglądają jak ludzie?
Czy czasami odczuwacie obecność innych istot(niekoniecznie ludzi) których nie widzicie?
Czy spotkało was kiedyś coś czego nie da się wytłumaczyć i co jest powszechnie uważane za nienormalne itp.?
Czy myślicie,ze niektórzy ludzie mają w sobie coś czego nie można wyjaśnić (tzn. jakąś moc, zdolności albo są nawiedzeni??)?
Rozwińcie te tematy :)
|
|
|
>Czy sądzicie,że są wśród ludzi obcy, którzy wyglądają jak ludzie?
Niewydaje mi się by była tak potrzeba z "ich" strony, wychodze z założenia że posiadają tak rozwiniętą technike że niemusieli by zchodzic z swych statków (oile są to załogowe statki-może sa to tylko satelity i sondy)
>Czy czasami odczuwacie obecność innych istot(niekoniecznie ludzi) których nie widzicie?
Tak nawet opisałem taki napad na moją osbe przez jakiś byt z astrala- niepamiętam tematu w którym o tym zajściu pisałem
>Czy spotkało was kiedyś coś czego nie da się wytłumaczyć i co jest powszechnie uważane za nienormalne itp.?
Hmmm.. ja wiem co się dzieje dookoła mnie i co widze, czuje i słysze jednak przez opinie publiczną te rzeczy (np. LD OBEE) są uwazane za nienormalne :)
>Czy myślicie,ze niektórzy ludzie mają w sobie coś czego nie można wyjaśnić (tzn. jakąś moc, zdolności albo są nawiedzeni??)?
Oczywiście że sa taky ludzie niepodoba mi się tylko kawałek o tym że niemożna tego wyjaśnić- są ludzie którzy siedzą w tym i wiedzą dlaczego "to" się dzieje
|
|
|
a masz uczucie ze inni ludzie to maszyny ? bo ja tak :) a co do niewyjasnionych spraw to nic niekawego nie widzialem :)
|
|
|
Dużo rzeczy jest uważane za nienormalne. Nawet nie rzeczy a osoby,które np. coś widziały i chca to opowiedziec.Tacy właśnie są ludzie,bardziej nienormalni niż by sie wydawało. Hmmm, Samlisie Coldwindzie nigdy nie zastanawiałam się nad tym czy inni ludzie są maszynami, ale powiem szczerze,że po obejrzeniu pierwszej częsci Matrixa zastanawiałam się czy ktoś nami kieruje i czy ten świat nie jest złudzeniem ! Może faktycznie inni ludzie są maszynami :)
Aha jeszcze jedna rzecz.Ostatnio coraz częściej mam taką śmieszną rzecz,że czuję się jak w śnie.Myślę Wy tesz to macie, ale nie jestem pewna więc wolę zapytać.Tzn. nie umiem tego opisać, normalnie wszystko widze jakoś inaczej, nierealnie, powoli do mnie wszystko dochodzi, taki bardzo dziwny stan :)
|
|
|
Hahaha
Ale weźcie coś pogadajcie. To jest strona o zjawiskach paranormalnych! Nie widzieliście może jakiegoś ufa albo czegoś takiego?? Aha, w niedziele o 20 na National Geographic ma leciec program o Egipcjanach i o tym,że wiedzieli o wiele więcej niż się przypuszcza! To może być ciekawe...
|
|
|
Ja mam czasami wrażenie moge powiedzieć niemalże pewność,że coś co właśnie sie dzieje już wcześniej widziałem (że mi sie to śniło) na serio .
np w szkole wychowawczyni wchodzi do klasy i mówi o tym żeby przynieść pieniądze bo cos tam sie bedzie dziać (jakaś wycieczka nie pamiętam dokładnie) i właśnie
wtedy ogarneło mnie wrażenie że mi sie to śniło , wręcz prewidziałem co powie sekunde po tym ,,Olśnieniu" bardzo mnie to dziwi ale bylo chyba 5 takich sytuacji z czego 3 w szkole czy to możliwe???
|
|
|
Ja tesz miałam coś takiego, nie tyle co miałam ale mam, i chyba to jest normalne, bo się do tego przyzwyczaiłam. Czasami wręcz przewiduje takie sytuacje, po prostu czuję,że to się wydarzy, i chwilę później właśnie się to dzieje.czyli mam coś takiego jak ty :) chcociaz pewnie więcej ludzi ma podobne olśnienia...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |