Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rzym: Nagle wybuchło 2000 termometrów
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34

O zdumiewającym zjawisku, które miało miejsce w Rzymie w piątek wieczorem poinformowała rozgłośnia RAI. W jednej z aptek w dzielnicy Trionfale wybuchło jednocześnie dwa tysiące termometrów lekarskich. W tej samej chwili w pobliskich sklepach i aptekach termometry pokazały 38-39 stopni Celsjusza. Przyczyny jednoczesnej eksplozji termometrów i gwałtownego skoku słupków rtęci na termometrach w całej okolicy ustalają karabinierzy i przedstawiciele włoskiej ubezpieczalni. Jedną z roboczych hipotez jest ta o silnej emisji fal elektromagnetycznych. Nie wiadomo jednak, co mogłoby ją spowodować.

Odwieczna ROMO,kolebko cywilizacji paneuropejskiej, stolico chrześcijaństwa i katolicyzmu; ratuj się od niespodziewanego elaktromagnetycznego, skalarnego ataku zawieszonego falowo w informacyjno-czasoprzestrzenniej pustce próżni,wykonywanego na Ciebie z nieznanych nam Polakom potężnych ,wrażych wojskowych emitorów prózniowych cząstek elementarnych typu elektromagnetyczne kwarko-neutriny. RZYMIANIE ! Niech u Was w Wiecznym Mieście ratuje się... przed tego typu utajnionymi emisjami, kto tylko może,... póki Wy wszyscy jak leci, nie osiągnięcie stanu powszechnego pomieszania zmysłów, tak typowego jako często spotykany nieplanowany efekt uboczny tych nie sprawdzonych do końca, poronionych i ryzykownych wojskowo-totalitarnych eksperymetów wywołanych żądzą bezpardonowego panowania nad światem.

O kolejnym dziwnym zjawisku we Włoszech poinformowała agencja ANSA. W Aoście na północy kraju od rana nie działały piloty do garaży, bram oraz do samochodów. Na razie nikt nie jest w stanie wytłumaczyć przyczyn tajemniczej awarii w mieście.

A można jakieś linki do źródła tych informcji?

nie nie bracie to wbrew regulaminowi he he he... aaaaaaaa Nasa i KGB chca przejac wladze nad swiatem AAAAAAAAAAAAA!! ratu sie kto moze!!! [%sig%]

Brat juz Ci podaje jeden z linkow ; http://info.onet.pl/1041161,69,item.html W Wirtualnej Polsce tez byl obszerny artykul o tej sprawie. Pozdrawiam. Goska

:) O sobie poczytałem :) Więc na co to zwalimy? Przebiegunowienie? Haarp? :) Tysiące teorii a każda pasuje jak ulał... którą wybrać? Najprostszą - czekac :) aż ktoś mądrzejszy od nas wyda werdykt :) Pax vobiscum :)

Brat, to ze Ty sie uwazasz za glupiego, to jeszcze nie dowod, ze wszyscy beda siedziec z zalozonymi rekami i czekac na opinie tych madrych. Madry moze byc kazdy. Trzeba tylko chciec czytac, uczyc sie i dzialac. Najlatwiej jest sobie zapodac komende - ja w nic nie wierze i siedziec z rekami pod tylkiem, bo mnie to jeszcze nie dotyczy. Dzis, a co moze byc jutro czy za godzine?

Tak ,też cos wcześniej o tym czytałem ,-bardzo ciekawa sprawa z tym co się stało . COś [mikrofale]?albo inne fale,spowodowało pęknięcie tych rtęciowych termometrów ,sprawa jest ciekawa z tego powodu że nie mozna [zwalić] winy na samo pomieszczenie i przechowywanie tych termometrów ,bo-w tym samym miejscu i czasie wystąpiły znane [problemy z pilotami] ,czyli coś się stało na znaczniejszym terenie ,a nie tylko w aptece . Tak czy owak sprawa jest bardzo ciekawa. Może powodem były jakieś anomalie z zakresu fizyki Ziemi? Może [ktoś] wstępnie sprawdził działanie jakiegos generatora fal? Moze jakis domorosły elektronik [coś] konstruował?i załączył ? Może jakaś zabłąkana wiazka z zewnątrz [trafiła w Ziemie?akurat TU? Może ufozjawisko? tak -ufozjawisko,,,,przypomne tu o promieniowaniu w Medugorie,[poważna sprawa] Zachęcam do tego rozważania ,temat jest bardzo ciekawy . acha ,-to co miało miejsce w Medugorie było bardziej podobne do ufozjawiska niż do objawienia,,-ale to tylko moje zdanie,może się myle ? ,,inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawę ze swej niewiedzy,-stefan

acha ,-Brat z całym szacunkiem ,Twoje wypowiedzi sa ciekawe,jak wielu innych rozmówców ,ale bądż bardziej tolerancyjny dla innych i wyzbądż się uszczypliwości z których [tu] już słyniesz. -to koliduje z Twoja wiedzą myslę że się nie obrazileś ,zatem graba od stefana, pozdrówka

no prosze!!pewnie bron HAARP!

przypomina mi sie film "the edge" tylko że tam na skutek zmian eelektro....coś tam zwariowały gołebie.oglądał to ktos??? dobry film

:D Duchu? Toż Ty... Hmm... uszczypliwy jestem tylko wobec ignornacji i kiedy mnie cos wkurzy... Ale może faktycznie przesadzam... Heh... Pax :)

To normalna reakcja jak u normalnych ludzi :00000

Igor pocieszyłeś mnie :) Zresztą zazwyczaj przepraszam jak się załamię ludzkim podejściem... Pax vobiscum :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.