Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Perpetuum mobile (silnik hydrauliczny)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Do szuineg. 12 czerwca 2008 pisałeś o facecie który wymyślił silnik hydrauliczny produkujący wiecej energii niż jej pobiera.U nas w firmie zjawił sie ten sam facet z taką teorią.Sprawdziłem go i ma kilka patentów i srebny medal na wystawie w genewie.Napisałeś też że do końca roku bedziecie mieli prototyp tego urądzenia.Chciałbym sie dowiedzieć co wyszło z tej waszej współpracy i czy to urządzenie zadziałało?

Tutaj tez sa ciekawe wiadomosci o polskim inzynierze - komputerowcu. http://manageria.gazeta.pl/manageria/1,85811,5061578.html

Wrona:
Tutaj tez sa ciekawe wiadomosci o polskim inzynierze - komputerowcu.
czytałem już kiedyś- dobry tekst kilka spraw starych jak świat wynalazek głównie chodzi o k 202 był wyprodukowany w iluś egzemplażach i władzuni to starczało dla pospulstwa nie musiało czegoś takiego być- trzeba było zrozumieć poprzerdnią ideologie a po części i dzisiejszą w stroju św. mikołaja co prezenty daje wkoło i sobie na kredyt. kolejna sprawa to kwestia jeszcze starsza- tj. WOJNA i jej wiele oblicz po polskim przemyśce i odgórnym lobbingu przecież widać doskonale- nie chodzi o rozwój- tylko o dominacje choćby z butów słoma miała wystawać a wszystkich wkoło trzeba było wyrżnąć i uwstecznić na maksa to dlatego człowiek żyje od milionów lat albo i dłużej wmawia mu sie że od małpy pochodzi upadają cywilizacje i zacierane są fakty tak by najstarsze przedziały chistori nie były zbyt długie i broń BOŻE nie wniosły inspiracji do życia ludzi Cała nadzieja że faktycznie dostąpimy zmian i przemian ( może 2012 ) inaczej dzień zagłady czy koniec świata będzie bez najmniejszego znaczenia- bo jeśli ma wszystko i tak i tak w błoto i w piz...u to szkoda męki przez życie jako dzisiejsza cywilizacja i tak pocisneliśmy sporo- głównie dzięki ropie i temu co dzięki niej się wytwarza- nie mniej natura człowieka i tak wszystko zniszczy, zużyje itp itd... i najważniejsze- szkoda że w tym narodzie wyjątkowo złe cechy się kumulują od wieków- ale nic dziwnego jeśli stosunkowo młode społeczeństwo (słowiańskie przybyło tu kilkanaście wieków temu) było co jakiś czas trzebione intelektualnie że debilstwo króluje hitler i stalin wiedzieli co robią i nie tylko oni zreszto sami polacy własne zachowanie widzą nie ja sam
z postów :-):
główną cechą większości Polaków jest zawiść, cwaniactwo, nieuczciwość i przede wszystkim chęć zniszczenia każdego, kto się wyróżnia i jest lepszy od innych. Pomimo, że mineło wiele lat, i zmienił się w Polsce ustrój, w większości Polacy nadal są tacy sami - zniszczyć tych lepszych. Mało liczymy się w Świecie, bo z lubością niszczymy diamenty, które od czasu do czasu rodzą się w naszej społeczności. Jakoś ciągle nie możemy pozbyć się naszej cech narodowej - wzajemnej zawiści. Nie bez powodu mówi się , ze szatan w piekle nie musi strzec Polaków. Żaden nie ucieknie z kotła, koledzy wciągną go powrotem.

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Zydlaczenie !

Wrona:
Zydlaczenie !
a czemu Ty tak brzydko do mnie

A czy ty masz swojego bloga Zbyszek bo bym sobie czytala ladnie dajesz czadu :)))

yohanna22:
A czy ty masz swojego bloga
puki co raczej unikam sytuacji obnażających moją osobę- ale pomyśle o tym, jedyne co pisze tu i czasem na WM ale w nowej szacie graficznej ciężko mi się tam odnaleźć- kilka zdjęć można znaleźć ze szkoleń- nie ma mnie nawet na portalach społecznościowych typu nk, grono czy facebook kiedyś może to zaowocować....spokojem, systemu nie przewidzisz na przykładzie naszego wodza chwalącego się walką o Polskie i to całej rodziny od pokoleń bliskości z nurtem solidarnościowym a dziś w odniesieniu do obchodów rocznicowych tego nurtu w tonie niezadowolenia z naszych elit zaprzepaszczających nasz przemysł- głównie stoczniowy-"... że nie powinien się nurt upolityczniać..."- mimo że do tego właśnie powstał- chyba w myśl stwierdzenia że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

szuineg.prosze o odp.

Szuineg rzadko tu zagląda ale może Darek ma do niego maila. Myślę że tu nikt nie chce czegoś co w sposób ostateczny zmieni skalę i tę rzeczywistość. Nie przejdzie wdrożenie produkcji. Ale chociaż założenia warto było by znać, na wszelki wypadek jak by miało być gorzej.

http://img340.imageshack.us/img340/1238/fnp17.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.