| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Widziałem dziwny obiekt | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
Witam
Widziałem dziwny obiekt latający 10 czerwca 2003 roku, ok. godziny 10 rano w Katowicach. Niestety nie zrobiłem zdjęcia, ani go nie nagrałem (zanim poszedłem po aparat już był za wysoko i ledwo go widziałem). Był on kształtu spodkowatego, kolor miał metaliczny i odbijały się od niego promienie słoneczne. Na pewno to nie był ani samolot, ani chelikopter, ani balon. Startował jakby z lotniska sportowego w Katowicach, ale puźniej tam dzwoniłem i otrzymałem informacje że nic tam o tej godzinie nie startowało. Unosił się dość wolno i dość pionowo.
|
|
|
Napisałeś że startował jakby z lotniska sportowego a Katowicach czyli chyba ,ugłbyś mniejwięcej określić wielkośc tego obiektu. Jak byś mugł podaj też kierunek w którym się udał.
|
|
|
Skoro stamtąd startował to czemu nikt nic nie widział oprócz Ciebie? Kurcze, szkoda,że nie przyleciał do Żor, moze bym się tak nie nudziła na lekcjach...
|
|
|
Nie wiem czy nik tego nie widział. Ja mieszkam dość wysoko (na 12 piętrze) a lotnisko jest ok 3 km ode mnie, ale nie wiem czy startował z lotniska. Leciał prosto w góre, tak długo aż całkowicie znikł.
|
|
|
moze - w takim razie - byl to helikopter, który startowal z jakby-nie-lotniska, lecacy pózniej nie dosc pionowo i nie dosc wolno, zebys mogl go rozróznic ;)
|
|
|
Hahahahahaha dobre,dobre :) Biedny sąsiad, pewnie już tego dysku nie znajdzie jak zaleciał aż 3 km od jego mieszkania :) Ale tak na poważnie, to nie wydaje mi się,że mogłes widzieć coś dość dobrze co było 3 km od ciebie.Z tej odległości, kształty itp. rzeczy są bardzo zniekształcone i nie wyglądają jak w rzeczywistości, ale być może było to coś nie z tej ziemi :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |