Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Brońcie krzyża, brońcie ojczyznę, brońcie tradycji.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

STOP!! Jeśli ie jesteś rozsądnym i mądrym człowiekiem nie czytaj tego!! !! Na tym forum są rożni ludzie jedni wierzą w Boga bardziej inni mniej. Bo wiadomo, że wszyscy tak samo nie są w stanie wierzyć. Mam bardzo złe wieści. Oto nieczyści chcą zbezcześcić naszego bohatera narodowego. Chcą przenieść krzyż upamiętniający tragedię smoleńską do kościoła św. Anny. To będzie ogromny cios dla całego narodu polskiego. Wszak krzyż jest symbolem Polskości, jest symbolem uczuć religijnych wszystkich Polaków, ale przede wszystkim symbolem niezależności narodowej. Byłem niedawno w Warszawie pod krzyżem i byłem wstrząśnięty tym, co zobaczyłem. Watahy chłystków i niewierni przychodzą pod Krzyż tylko po to, aby szykanować krzyż. Te chamy po prostu naśmiewają się ze starych wierzących ludzi, dokuczają im. Jak oni w ogóle zostali wychowani?! Wzywam do walki o krzyż wszystkich z tego forum. Dzisiaj o 23.00 odbędzie się ostateczna bitwa o krzyż i ja tam będę walczył o ojczyznę. Jeśli ktoś z was mieszka w Warszawie to obecność i czynna obrona krzyża obowiązkowa!! Brońcie wiary naprawdę. Oto nasza ojczyzna upada.

wojownikprawdy:
Ster okrętu, który zwie się ojczyzną przejmie prawdziwy wódz, a nie jakiś plastuś. I ten wódz poprowadzi nas do zwycięstwa z komuną
Czasy komunizmu już minęły jakbyś zapomiał, żyjemy w państwie demokratycznym!
wojownikprawdy:
jak widzę plakaty obecnie rządzących to pluję na nich, aż się ślina skończy i wcale się tego nie wstydzę. Niech ludzie patrzą i niech wiedzą, jacy są obecni rządzący. A jak widzę działaczy wiadomych partii, pluję jeszcze zacieklej na nich
Chyba dużo nie brakuje Ci aby zniżyć się do ich poziomu. Reprezentujesz sobą przeciwstawne poglądy i idee, gubisz się w tym w co chcesz wierzyć ale chyba tak do końca nie wierzysz bo jad zatruwa Ci logiczne myślenie. Troche ostro to ujęłam ale jak pieszesz:
wojownikprawdy:
wojownikprawdy:
udzie patrzą, i mnie krytykuj
zastanawiałeś się dlaczego???

Nie komunizm nadal trwa i ma się dobrze, tylko , że jest ukryty. A ludzie zachowują się jak zachowują bo w głębi serca wiedzą, że mam rację.

wojownikprawdy, opisz swoimi slowami komunizm. Na czym on polega ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.