Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Do wszytskich...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Może stworzymy jakąś miłą Fundacje-Organizacje...mówiącą sensownie i obiektywnie o zjawiskach "paranormalnych" co ty na to Brat....Igor...i Inni...? ...Mam wrażenie że nawet Nautilus i Pan Bernatowicz czasem zagalopowuje sie w swoich fantasmagoriach i ocenach niektórych zjawisk... ix;)

?? ?? ?? nie pojmuję celu pomysłu...

Cel pomysłu jest tali żeby rzeczowo i obiektywnie informować ludzi o zjawiskach"paranormalnych".Przyglądam się od dłuższego czasu organizacjom które zajmują się takimi zjawiskami i odnosze wrażenie że mało obiektywnie podchodza do tematu...przykładem może być audycja "Archiwum Roberta Bernatowicza" w której to pan Bernatowicz mało rzeczowo wypowiada się na różne tematy a jego goście prezentują stanowisko bardzo jednokierunkowe...Myślę że przedstawiłem w miarę jasno założenie...

IX - Hmm... myślisz że to wypali? :D Przecież każdy z nas ma inne - a co który to bardziej radykalne poglądy! Pax:)

heh...to dobrze że mamy różne poglądy,spory bywaja konstruktywne...tak jak napisałeś prawda leży zawsze po środku...więc... Ale nie namawiam,rzuciłem tylko luźna propozycje. Pozdrowienia.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.