Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
déjà vue
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Czy doświadczyliście tego niesamowitego uczucia? Co o tym sądzicie? Czyżby życie po życiu? może inny wymiar?

A możesz odcyfrować temat?

sorki... taki nawyk a tu specjalnych nie pokazuje ...nie to kodowanie ;-) >> DEJA VUE <<

:D Ahaaaaa... no to nauka ma już kilka hipotez skąd się biorą :) Jedno oo szybciej przesyła informacje niż prawe :) Alib teoria Matrixowska :D Pax:)

Może p oprostu tu chodzi o tych co się kochaja inaczej.

1. Dzialanie intuicji. 2. Wynik analizy mozgu, ktory przechwycil podobienstwo komorki pamieci i odtworzyl jej informacje w celu defragmentacji danych. 3. Channeling z innym wymiarem, jako znak. 4. Rodzaj choroby, ktora wywoluje pewne halucynacje. 5. Wystapienie DUAL'ne zdarzen w przestrzenii. 6. Dzialanie naszej wiary. 7. Zmiany programu/schematu zdarzen wywolane zapetleniami czas/przestrzen. Pewnie, ktoras z tych odpowiedzi jest bliska prawdy... ale ja stosuje zawsze zasade: "prawda lezy gdzies po srodku" :)

Po środku? A więc odp. 3. albo 4. ;-P Moim skromnym zdaniem (nie)stety jest to zasługa budowy i działania mózgu... Sam fakt istnienia tak skomplikowanej budowy >>2 półkule, 3 struktury, 4 płaty, lub razem 10 struktur (8 półpłatów+układ limbiczny+pień mózgu)<< a wiadomo, że sam sposób działania nie został jeszcze do końca wyjaśniony... Bywa, że czasem powstaje jakiś konflikt pomiędzy pewnymi strukturami ...a ciało modzelowate jak wiadomo stanowi "wąskie gardło" w komunikacji pomiędzy półkulami... Czyżby to był jakiś taki ERROR ? ;-))) Chociaż miło jest wierzyć, że to 6-ty zmysł ...lub coś w tym stylu. :-)

Ja doświadczam tego sporadycznie. Dziwne uczucie. Ale jest to dość częste zjawisko. Raz nawet mialem takie same Deja vu co brat i to w tym samym czasie!! Czy to nie jest dziwne?!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.