| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wimany | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
|
Ma ktoś jakieś informacje o wimanach i valx ??? Jeśli tak to piszcie !!!!
|
|
|
ludzie śmiać mi się chce z was!!!:):)co za pierdoły wy tu pleciecie!!!
|
|
|
Andrzej jak chcesz pisać takie głupoty jak ta wyżej to przynajmniej nie podpisuj się moim nazwiskiem... ;)
|
|
|
moderator, gdzie cenzura. tu ktos nie przestrzega regulaminu!
|
|
|
zapraszam na swoją stronę do działu paleoastronautyka www.bartekcis.republika.pl
|
|
|
Jakby co polecam Wam ,,Wimany i inne statki powietrzny Hinduskich bogów" warto!!
|
|
|
tak chcialbym tez zauwazyc ze nibiru moze preleciec obok naszej planety po przeciwleglej stronie orbity a wtedy KU-TA-SA bo chocby sie zesrala to i tak bedzie mogla tylko nam narobic:) (wkoncu orbita to kilkaset milionow[o ile si enie myle] albo wiecej kilometrow) i bardzo mozliwe ze juz nas minela jesli ostatnie liczne doniesienia o jej przelocie ktory mial nastapic w maju lub kwietniu sa prawdziwe .A zreszta po co sie wysilam - przyszlosc nie jest z gory ustalona bo sie nie da poprostua w astralu czas nie istnieje co nieznaczy ze mozna sie przenosic w czasie wstecz lub do przodu . bo wogule to pojecie czasu nie moze zostac zrozumiane przez czlowieka (sory z prymitywna literature ale nie mam czasu ani sily sie wymyslac:) ) no wiec teraz wiecie ze zorowno koniec ludzkosci w 2000, 2001 , 2005, 2012, 2078 , 2162 , 2358 itd. prawie napewno nie nastapi, a jesli przypadek bedzie chcial ze padnie na ktoras z tych dat to nie bedzie to zaden paranormalny koniec tylko czysto naukowy lub wynikajacy z glupoty.Chyba pomylilem topici ale jakos mnie tak wzielo n pisanie o tym. JUZ WIDZE TE KOMENTARZE - ale to tylko domysl bo przyszlosci nie da sie przewidziec, moze spali sie zasilacz w serwerze itd itd itd. wielu z was nazwie to "pierdoleniem glupot" - sory za slow. :] no ale na mnie juz czas i lece
do zobaczenia
|
|
|
Dziś da się [przewidzieć]-obliczyć kolizje kosmiczne. Otoczenie kosmiczne ,które jest naszym [ogródkiem],jest dość wnikliwie obserwowane by przeoczyć kosmicznego gościa a tymbardziej przelot czegoś większego od autobusu na kolizji z Ziemią.cze.
|
|
|
Masz racje. Żadnego końca świata. Nibiru i tak musi zacząć oddziaływać , gdy znajdzie się w pobliżu ziemi. Wiadomko też z doniesień sumeryjskich jaką ma orbitę. Ziemia odczuje bardzo jego zbliżenie. Ale jeszcze nie nadszedł jego czas.
|
|
|
no tak ale.. zobacz ten obrazek http://www.xfacts.com/x5.html przedstawia on orbite nibiru, chodzilo mi o to ze jesli ziemia bylaby w tym miejscu orbity gdzie bylaby najblizej do saturna (patrz zdjecie) i wyminela sie z nibiru po przeciwnych stronach zadne oddzialywania ze strony planety X nie musialy by byc odczute
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |