Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Preace Dr. Pajaka Piramida Telepatyczna
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Witam Wszystkich :) zapraszam na strone poswiecona praca nad urzedzeniami magnetycznymi oraz zjawiskiem UFO http://republika.pl/northpoint/index.htm Polecam zwlaszcza " Piramide Telepatyczna " ! pozdrawiam kriSs

Co tu za reklame wciskasz,spadaj do działu raklam,-tu się rozmawia.Jak chcesz tu być ,to mów i nawijaj ,lecz nie wciskaj wizji pseudonauki jakiegoś chorego na doktorat- pająka.pozdrówka od profesora zwyczajnego-ducha,he he .

duchu duchu! coz za ignorancka postawe soba prezentujesz! raczylbys sie wpierw zapoznac z tym co sie znajduje na tej stronie a nie osadzasz bezpodstawnie. Pozdrowionka

Tak mi się wyrwqło,-chyba dlatego że czytałem o [wizjach] dr. Pająka,nie wiem ,w czym On jest Doktorem,lecz napewno nie ma pojęcia o Fizyce.

duch & cała reszta "pająkowców": czytałem trochę prac Dr. Pająka, tych, o których była tu kiedyś mowa. Na razie nie dobrnąłem do fizycznych teorii pana doktora, ale niektóre para-filozoficzne przemyślenia ma interesujące. Może dlatego ja je za takie uważam, gdyż kiedyś, na lekkim piwnym rauszu, siedziałem z koleżanką i prowadziliśmy dysputę na temat Boga. I - jak Francis Bacon - siłą samego tylko rozumu, wyprowadziliśmy dowód na istnienie Boga - przypadkowo miałby On takie same kompetencje, możliwości i cele, jak Obcy w teoriach Dr. Pająka. Hmmm.. Może dałoby się poddać moją teorię Boga pod dyskusję tu, na forum..? Co o tym myślicie ?

Prace dr. Pająka czyta się może ciekawie,lecz z fizyki już poznanej -zrobił sobie [jaja] a jeśli mi wiadomo -to [jaja]z fizyce pola umią robić mistycy i przyznają że to za sprawą ich duchowych-[psi] umiejętności obrabiają -uznane przez nich prawa fizyki pola.Można wymyślić coś wielkiego,lecz trzeba umieścić to coś w pewnych realiach,które są dziś faktem-naukowym ,logicznym ,czy nawet filozoficznym,-takie wymagania stawia nam dzisiaj to co jeszcze nie poznane a czasem nawet -nieprawdopodobne.pozdrówka cze.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.