Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Żegnaj - tajny.ogr
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Dzień dobry nazywam się Czesio... a nie sorry to nie ta bajka. Kiedyś dawno dawno temu za górami za... a nie to już ktoś pisał... pomijając formę zdarzyło się kiedyś, że przybyłem na to forum poszukując wiedzy. Było tu coś co mnie zainteresowało. Teraz kiedy już wiem wszystko, nic mnie tu nie trzyma. Dziękuje serdecznie za udzielone lekcje i żegnam całe towarzystwo. Powodzenia w tworzeniu siebie. I nie znęcajcie się na Wroną wiecie przecież w głębi duszy, że ona ma racje, a nikt kto ma racje niema lekko jak widać na jej przykładzie. Jak to mówił ktoś tam w inne bajce: ''nie można być prorokiem we własnym kraju'' Cześc.

kolejny osoba co dziś sobie jaja robi :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Przerosło Cię to wszystko Smoku, czy jak zwykle prowokujesz? :) Skoro twierdzisz, że wiesz już wszystko, to Ci współczuję, bo wtedy już nic nie trzyma... przy życiu. Gdy ktoś traci ciekawość życia, to jak by nie żył, bo życie traci sens. Natomiast Wrona wie już wszystko... o HAARP, a to przecież sens jej życia :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Błagam Cię Smoku, nie opuszczaj tego Forum w najboleśniejszej i w najgorszej i najbardziej niebezpiecznej dla nas chwili, wczoraj wyszedłem z domu psem wieczorem o 23.28, zamykając dokładnie i pamiętając o tym ścisłym, zapobiegawczym , dokładnym zamykaniu mieszkania na dwa klucze swoją kawalerkę.Wróciłem z psem o 23.58,kilka minut przed północą, światło było w mieszkaniu zapalone, zaś zamki bez uszkodzenia otwarte przez nieznaną osobę,zdarzyło sie to drugi raz na przestrzeni ostatnich pięciu dni. Uczucie obecności nieznanych , obcych osób i szperania po całym wnętrzu i otwierających cudze mieszkania okropne...

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

Sam probowalem odejsc stego forum nieraz...i zawsze wracalem... te forum jest jak narkotyk...kiedy raz zakosztowales takiej wolnosci bedziesz chial jeszcze raz zakosztowac ...:P Jestem pewien ze wroci po wiecej :P

Wina tuska

ok, więc podrążmy temat
Smok:
Było tu coś co mnie zainteresowało
czego szukałeś, co znalazłeś i co się ewentualnie zdażyło że temat został skończony
Smok:
nic mnie tu nie trzyma
to tak naprawde jest wieloznaczne i troche mrocznie gdybyś zamierzał konserwatywne zmiany w życiu wprowadzać- to powinieneś wiedzieć również że drogi na przód nigdy nie widać- widać ją tylko wstecz na podstawie czego możemy się domyślać własnego celu -fascynujące jest dotrwać do końca możliwości własnych bo od życia trzeba brać ile się da- nigdy nic na siłe tak by łącząc te elementy z celem i pasją być spełnionym na końcu drogi i połączyć trud brania z dawaniem siebie/ spełnienia misji którą każdy niesie na plecach życie to olbrzymi trud i czasem patrząc na krętość kreowania naszej osobowości poprzez przeżycia, porażki,sukcesy- ciężko nie odnaleść w tym celu głębszego- przygotowywania człowieka do czegoś
Smok:
żegnam całe towarzystwo
tu troche smutno- w sumie sam osobiście nic o Tobie nie wiem- nie wiele pisałeś i hyba bardzo jestem ciekaw co znalazłeś-być może między wierszami, słowami- czasem człowiek odnajduje własny sens i cel którego nikt nie rozumie czasem wszyscy szukają tego samego- co najprostsze jest
Smok:
I nie znęcajcie się na Wroną wiecie przecież w głębi duszy, że ona ma racje
:-) czasem fakt przesadzi- ale myśle że słowa krytyki w wąskim zżytym gronie trzeba z przymrużeniem oka traktować co do harpa ma częściową racje tylko kiepawo to ubiera- ośmieszając swoimi tezami główny problem który przez to stał się wyparty z menu zainteresowań ja ją rozumiem- wiek robi swoje- poza tym człoweik pod wpływem czynników zewnętrznych ulega przemianom wewnątrz nawet na płaszczyznie hormonalnej gdzie potrafi się zachowywać niezgodnie z własnym wzorcem sprzed lat-ludzka słabość DZIŚ JEST KOLEJNY DZIEŃ JEŚLI ZAUWAŻYLIŚCIE JAKIEGOŚ PRZESKOKU- WIEC: chodzi o nie racjonalne zachowanie- w pracy zauważyłem u kilku osób zachowań jak by częściowego odłączenia od świadomości- rozkojarzenia, nawet poruszałem ten temat, jak byśmy byli w stanie robić rzeczy zaprogramowane- być może powód? spójrzcie http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=101905&p=20 jak by brak zdjęcia słoneczka a pod tym linkiem można historie prześledzić zaznaczyć eit 304 wpisać date i odpali interesujący przedział http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theater może to związane z cyklem 2012- czy coś się stało? wiadomo nie wszyscy są medium i podatni na przekaz i nie wszyscy są silni i nic nie odczuwają pozdrawiam

I nie bądź zazdrosny Smoku :)
zbyszek123:
DZIŚ JEST KOLEJNY DZIEŃ JEŚLI ZAUWAŻYLIŚCIE JAKIEGOŚ PRZESKOKU- WIEC: chodzi o nie racjonalne zachowanie- w pracy zauważyłem u kilku osób zachowań jak by częściowego odłączenia od świadomości- rozkojarzenia
Dziś jest kolejny dzień zbliżający nas do majówki i wreszcie ciepło, prawdziwa wiosna :) Macie już zgromadzone zapasy jadła, napojów, węgla drzewnego? :) Jak Smoku staniesz się bardziej towarzyski, to i lepiej się poczujesz :) I wyobraź sobie, że w "byle jakim" towarzystwie też można porozmawiać o trudnych, głębokich kwestiach i to z uśmiechem na ustach - tylko nie możesz się bać wyśmiania - w razie czego śmiej się z innymi z siebie :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Może Smoku jesteś "ogrem" (tajny.ogr), ale masz ładne wnętrze i niezłe poczucie humoru :) Duży jesteś, masz duże kły... :) ale spokojny jesteś, łagodny, cierpliwy - niejeden by już zwątpił, zdenerwował się, a Ty poszedłeś sobie na spacer do lasu :) Robisz postępy i nie musisz się śpieszyć - zdążysz :) W co nie chcesz uwierzyć i dlaczego? :) Czujesz się odrzucony, czy jak?

Smok:
ona ma racje
- Jasne, ze ma. Dlatego wlasnie MUSI cierpiec.
alkazam:
Jestem pewien ze wroci po wiecej :P
- Jasne, ze wroci. Wszyscy wracaja ! pozdrrrrr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romek - Ty żyjesz!!! Boże A już myślałem, że jakieś zwierze w puszczy...

Żegnaj Smoku. Jednego gada mniej, ha! ;) Serdeczne pozdro.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

wendol:
Romek - Ty żyjesz!!! Boże A już myślałem, że jakieś zwierze w puszczy...
- Jestem w Polsce! Jeszcze kilka tygodni, moze miesiecy. pozdrrrrr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

To przyjeżdżaj do Warszawy :) Niedługo podam na forum konkretny termin IMPREZY w Rembertowie :) Coś już pisałem na ten temat: http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=700&p=110 :)

Bardzo chętnie wpadne, o ile czas pozwoli. Bylbym zaszczycony. Super pomysl pozdrrr

Tak to już jest ze podczas pogrzebów ujawnia się najwięcej znajomych,ja wprawdzie ostatnio rzadko piszę ale forum odwiedzam regularnie i też sądze że TU się wraca - chcąc czy nie chcąc-Zbyt wiele przydatnych informacji i ciekawostek a kto raz w to wsiąknie staje sie "tajnomanem" ;) na zawsze Pozdrawiam wszystkich.

człowiek ma potrzebę przynależeć do jakiejś wspólnoty na moim przykładzie tu w Warszawie praktycznie nikogo nie znam powiedzmy poza Darkiem- ale nie można kogoś zamęczać własną osobą :-) kolejna kwestia że z tymi co się znaliśmy choćby ze szkoły, z podwórka- kontakt zanika- ludzie gdzieś się podziewają i w zabieganym świecie- cud jeśli przypomną sobie o nas przy okazji świąt nie wspominając już o dobraniu znajomych w/g zainteresowań by móc chociażby przeprowadzić dyskusje jakąkolwiek-czyli osób inaczej widzących świat, być może realniej-to graniczy z cudem nakłada się także wygodnictwo, tak tak-jesteśmy leniwi jak również boimy się nie zrozumienia we własnym środowisku dla szumnie nazwanych teorii spiskowych- czyli sloganu wymyślonego dla umniejszenia problemów które towarzyszą zwłaszcza temu systemowi i dzisiejszemu człowiekowi- i nazwaniu w krótki sposób nas przez rzekłbym laików gdzie tak naprawdę jesteśmy nutą realizmu w świecie stymulacji kapitałowej i towarzyszących zjawisk prawda jest taka że to jest nasze miejsce, taki gwizdek ciśnieniowy zaworu bezpieczeństwa dla naszych umysłów i choć nikt nikogo na siłę nie trzyma- to jest nasz świat- do którego mamy prawo i miałbym taką prośbę osobistą- mam wrażenie że czyta nas mnóstwo osób a zarejestrowanych nicków tajniaków jest kilka tysięcy- piszcie jestem tu kilka razy dziennie- nawet gdy nie pisze- gdy nikt nie chce wyrazić choćby krytycznej opinii pod moimi wypocinami które mam świadomość czasem mogą przyprawić o ból głowy czy wyprowadzić z równowagi:-) bądźcie i Wy- dzieje się cały czas więc jest o czym pisać

Ładnie to i poetycko ująłeś Zbychu. Póki co nie mam krytycznych uwag :) Pozdro.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.