| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Magia, Legendarny kontynet i te sprawy | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
|
prosze was abyscie pisali tu co o tym sadzicie. Wedlug mnie to Magia byla jest i bedzie. Mozna ja podzielic na wiele odlamow. Czarna magia, Biala Magia. Do Bialej magii mozna zaliczyc na przyklad blogoslawienstwo ksiedza, Chrzest... Do czarnej cale obrzedy Satanistow, przeklenstwa. Gdzies czytalem ze kazdy czlowiek potrafi uzyc czaru, po prostu nie zna rytualu lub slow, np: jestes bardzo zly bo nauczyciel ci dal 1 za nic. Nauczyciel idzie sobie po schodach i dziennik mu spada na ziemie. Albo idziesz po ulicy i kolega cie wkurzyl lub ktos inny. Patrzysz a on sie przewraca jak myslisz o nim i co by mu mozna zrobic.
|
|
|
No nie wiem. To wszystko da się wyjaśnić naukowo.:/ Np. to z tym dziennikiem, to może być zwykły przypadek! Nie wzrusza mnie to...
|
|
|
.. a do jakiego wniosku doszedł Einsein? gdy chciał wszystko naukowo wutłumaczyc?
|
|
|
Myśl kreuje rzeczywistość.....czy jakos tak....pozdrawiam:)))))))))))))
|
|
|
JA tam wiem,że każdy ma swoj urok :D nie ma co mowić ... jednak jak nie patrzeć coś takiego jak magia istniała... pisze że istniała..bo w dzisiejszych rzczach magią jest dla wielu własnie ILUZJA... ludzie juz nie potrafią tego rozroznić... niestety...
nie kazdy ma takie zdolnosci... NAwet w starożtytnych plemieniach ludzie dzielili sie na wojownikow,mieszancow i szamanow. Wydaje mi sie ze w dzisiejszych czasch magia zanika...ale pisze tu o tej PraWdZieJ magii... a przeciez wydawalos ie ze ludzie z postepem technologi powinni byc coraz bardziejdoswiadczeni..a jednak z czasem zanika wiele rzeczy, ktore bylyby nam nawet potrzebne... MAgia istnieje tylko problem w tym, ze nie potrefimy jej dostrzec...
PozDrawiam i HuCzneGO SyLWka.... =*
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |