| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Sprzedaje materialy o UFO!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
Witam wszystkich zaineresowanych zjawiskiem UFO i nie tylko...
Mam do zaoferowania duza ilosc ksiazek i kaset VHS dotyczascych
tematyki UFO i zjawisk niewytlumaczalnych, juz od 1 zlotego!!!
Wszystko zbierane przez lata teraz ty mozesz kupic by uzupelnic swoja
kolekcje!!!
Zapraszam na moje aukcje na Allegro:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1223566
Zapraszam do licytacji!!!
Wkrutce nowe pozycje.
W razie jakis pytan czy propozycji prosze pisac:
shpongler@wp.pl
|
|
|
|
|
|
hehehehehe
Widzę, że kolega odkrył niezagospodarowaną niszę :))
|
|
|
Marketing.. może i sam zacznę to sprzedawać... faktycznie to dobry biznes :D
Pax:)
|
|
|
Bracie jest tutaj taki jeden na Forum co zna prawdziwe Plany Budowy UFO, ale nie chce pokazać, nawet za piniądze.
|
|
|
Ee tam :) Sam plany wymyślę. I poddam na aukcję. Plany UF podane przez tajnegoagenta ze strefy 51 :D poza tym gadżety, koszulki, wywiady, zdjęcia, filmy, spotkania, seminaria, szklenia :D Kopalnia złota!!!
Kto przyłancza się do biznesu??
|
|
|
Ja napewno ale mówie Ci niejaki Japoński Robot twierdzi, że ma kontakty telepatyczne. Mówię Ci namów go by to zdradził to nie bedziemy mieli kopalni ale kopalnie odkrywkową.
Studnie bez dna. Widziałem, że go wielebny namawial do sprzedazy i kupcy juz są ale idzie w zaparte.
|
|
|
zapraszam na juz ostatnie aukcje, znalesc mozna miedzy innymi: magazyn "Fenomen", ksiazki "Postrzeganie Pozazmyslowe" i "Gwiezdne wrota"
|
|
|
Hmm... założę fabrykę :D
A hitem będzie przepowiednia, która spadła z nieba :D W meteorycie :D Hmm jeszcze coś muszę wymyślic... OOOOO sfabrykujemy zdjęcia papieża i patriarchów, którzy spotykają sę z UFO a potem napiszemy książkę - Operacja Kościół, która udowodni wszytkim że Jezus to kosmita a UFO nas stworzyło podczas gdy Kościół to organizacja stworzona do ukrywania prawdy o UFO :D O kuczeee FACECI W CZERNI - KSIĘŻA buahahahahahaha odkryłem najnowszy wątek :D trzy rozdziały o tym napiszę :D :D :D :D :D
Kto przyłancza się do naszego cudownego pomysłu?
Pax vobiscum :)
|
|
|
Wiesz co Brat
a w jakim ty regionie polski mieszkasz, bo widze ze bylby z ciebie niezly pozytek, wez mnie do tego przedsiewziecia ja wymysle jeszcze lepsze hity propagadnowe, to z kim sie JP II spotyka to juz wszyscy wiedza, ale ze Krsyka spod sklepu ma dziecko z kosmatym co mu dziwie wlsoy stercza, i tak naprawde nie wiadomo czy on nie z tych diablowatych kosmatych.
|
|
|
:D :D :D
Igor brawo!! To będzie rozdział o zwyklych śmiertelnikach - kontaktowacahc oczywiście związanych z Kościółem... pasowałoby jakiegoś biskupa wymylić... Hmmm...
Jestem z południa Polski :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |