| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy to będzie miłość | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77 |
|
Czy my z Wojtkiem bedziemy jeszcze razem?Czy wróci do nas ta miłośc co nas łaczyła?
|
|
|
wiesz oleś jak kobieta z kobietą sie całuje to wygląda zupełnie inaczej niż koleś z kolesiem:P a i facetów rajcują dwie laski razem;)
|
|
|
Dziś się psiuknąłem perfumami (raczej to woda toaletowa była) żony mojego brata. Butelka była niebieska, a mi się ten kolor i niebieskie zapachy podobają. Bardzo ładny zapach, powiedziałem jej, że to raczej unisex, a ona, że damskie, ale tak mi się spodobały, że zapiszę sobie nazwę, kupię i będę używał.
Ja Motylku mam styl pieszczot jak kobieta - delikatny jestem, czuły, i mogę to robić bardzo długo napawając się dotykiem, muskaniem, całowaniem, lizaniem - ogólnie skórą.
Na pewno jestem bardziej "kobiecy" niż moja żona.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
e ja to wole jak kłoda sie położyć i niech to mnie głaszcza liżą etc;p
a tak na serio to lepiej przedłużać rozkosz aniżeli 5min i po sprawie no chyba ze od czasu do czasu tylko tak dla odmiany:D
|
|
|
No i Dostane Swą Odp Proszę Bo na prawdę Chce wiedzieć ?????????????
|
|
:) |
|
Bo mi na Prawdę na tym zależy Szukam Przez neta i nic i przez szwendanie się Po mieście Po Promocjach po Marketach i nic ;( też ;( Czy jest ktoś Kto za mną Się ogląda na przykład i Nie ma od wagi się odezwać ??????????? czy co czy odezwie się czy ktoś mię sam za czepi czy co ???????
|
|
|
Bo normalnie Jestem taka smutna i wo gulę na prawdę chce wiedzieć o mój naj duszy związek był z 11 Miesięczny i chce się dowiedzieć Czy mój Były Bartek dO mnie myśli i czy by chciał do mnie wrócić i czy mój mię Brakuję ????????? 1988 1Luty ????? I czy on Do mnie będzie Chciał kiedyś wrócić I czy na prawdę Po kochał mię ??? Bo On zemną zerwał
|
|
|
Chcę Na prawdę Przyszłość wiedzieć Bo raz Mi Wróżka Powiedziała Prawdę na viversum za 1 rejestrację konta to ona do mnie za dzwoniła całkiem za darmo że spotkam tego kogoś w gronie znajomych czyli na i prezie i tak się stało w Sylwestra nie te co były tylko następnie i byliśmy 11 Miechów razem i więc to się spełniło Mówię to naj szczerzej jak tylko się da I więc Proszę bardzo o Pomoc Bo i tak łapię Doła Strasznego ??????????????
|
|
|
Twój były był młodszy od Ciebie, znajdź sobie kogoś bardzie dojrzałego, np taki Wendol jest jak wino. Ten to i pogłaszcze i poliże, a ci młodzi to tylko pyk-pyk i po wszystkim.
Jeśli jeszcze się nie zorientowałaś: nie znamy przyszłości, przynajmniej za darmo. ;)
Całkiem poważnie: nikt Ci tu nie pomoże! Jestem(śmy) tylko łożą szyderców tylko Ty możesz sobie pomóc!!!
|
|
|
Dorotka dostałaś pseudo analize..dostałaś nawet propozycje..więc czego jeszcze by tu oczekiwać? A tak na marginesie nie wiem czy nikt ci nie pow że takie pytania zadaje sie w temacie zaklęcia? i ładnie sie czeka w kolejce..W normalnych okolicznościach temat został by skasowany, ale pewnie nasza dyskusja osiągneła tak wysokie horyzonty że Darkowi zrobiło sie szkoda
|
|
|
Ale gorące tematy się rozkręciły beze mnie xD
To może założy się osobny temacik i każdy się wypowie o swoich przeżyciach erotycznych
|
|
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
Ty pierwszy :)
Może być tu.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
JA jeszcze niedoświadczony w takich rzeczach. :P
Chciałbym posłuchać wypowiedzi profesjonalistów i profesjonalistek xD
|
|
|
Oj oleś tak pod presją sie nie da:P Czasem wychodzi samo w rozmowie albo jest czystym żartem:)
|
|
|
Ja bardzo lubię pod presją - jak taki np. rodzaj Motylka wymaga :)
|
|
|
Jeżeli chodzi o presje to zawsze jak coś nawywijam to na poczekaniu wymyślam takie historie że tata zawsze uwierzy xD mówi że mam gadane
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |