Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
życzenia:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

ach! Postanowiłem odszukać te miejsce w Googlach. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt, a także życzę udanego Sylwestra:)

znalazłeś?

Zycze Polsce na nowy 2005 rok stopy penetracji internetem takiej jak w Szwecji(75%).Oznacza to iż 75% kobiet i mężczyzn w wieku 15-75 lat używa czynnie i aktywnie(przynajmniej raz w tygodniu) nowego medium jakim jest internet(U nas na koniec 2004 wskażnik ten osiągnął 32%=grudzień 2004,dla porównania Niemcy 58%,USA 67%,Holandia 69%,Dania 72%,Norwegia 70%,Finlandia 67%,Rosja 16%,Rumunia 17%,Czechy 35%,Węgry 27%,Chorwacja 29%,Estonia 39%,Slowenia 43%,Serbia 9%,Ukraina 7%

Oho witaj piotrze moderatorze na "wierze" :) kto by pomyślał :) Pax:)

Brat, a Ty wciąż tutaj! ;-) Zdziwiłem się jak tu zajrzałem, bo nie było mnie tu chyba już z pół roku, a wątki wciąż te same!! Jak telenowela... po dwóch miesiącach wciaż się jest na bieżąco :D

Hmm... PTR widać niewyczerpane sa pokłady ludzkiego uporu i równie niewyczerpane sa pokłady ludzkiej cierpliwości... Heh... czuję się jak bohater książkowy spotykający drugiego bohatera po wieloletniej rozłące... Może dlatego że wczoraj skończyłem czytać książkę gdzie sie tak rozstawali i spotykali? Pax:)

To prawda bracie! Dawno nie rozmawialiśmy. Złap mnie kiedyś na Gadu-Gadu:) Ale to prawda! Spotykamy się na tej wyspie, która leży gdzieś na rubieżach wciąż nie zdobytego i niezbadanego oceanu :)) ahooooj:))

ehh :) złapię... mam nowy numer zresztą :) Pax:)

Najlepsze zyczenia w nastepnym roku urodzenia Niech 2005 roczek rozjasni nam umyslu mroczek Niech sypnie z rogu obfitosci mamona i orszakiem gosci !!!

a w kwestii bohaterów książkowych to dziś na TV4 o 20:00 jest (znowu) "Diuna". No, ale nie samą Diuną człowiek żyje ;)

hehehe :) interesujesz się literarturą fantasy??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.