Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pomoc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

Witam ! Czy mógłby mi ktoś pomuc w rozbudowie portalu ? A mianowicie napisać co jakiś czas jakiś artykuł na tematy ezoteryczne [jaki to dowolne aby było z ezoteryką związane ?] www.ezo.webd.pl Jeśli ktoś jest chętny do pomocy to piszcie z góry Wielkie Dzieki ! Pozdro

Night, a mógłbym napisać artykół o błędach popełnianych przez ludzi, którzy myślę że ezoteryka to dobra zabawka?? Pax:)

Brat sam robisz bledy, bo artykul pisze sie przez u zwykle.

Gośka!!!!!!!!!!! tu nie chodzi o ortografię !!!!!!!!!!!!!!! a jeśl.i trafi się Tobie ort,-to sama sobie daj klapsa ,jeśli uważasz że to ważne pozdrówka Gośka

Brat wiesz dla mnie to zabawa a jesli sadzisz iz tak to jest to jestes w bledzie nie znasz mnie i nie mozesz oceniac a jesli sadzisz tak dalej to niech Twoja niewiedza bedzie moim blogoslawienstwem... Niewiem skad taka interpretecja ?

kurde jaka lipa ucielo mi jedno slowo A mianowicie mialo byc iz to dla mnie to nie jest zabawa !!!!

:D Night dobrze że sprostowałeś :) Skoro jednak nie jesto to dla Ciebie zabawa, to czym jest to dla Ciebie?? I po co chcesz to robić?? Pax:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.