Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2010 - Co się wydarzy w tym roku?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Piszcie WSZYSTKIE Wasze przepowiednie. Ja zaczynam od tej: 1. W roku 2010 umrze James Randi. - (właśc. Randall James Hamilton Zwinge - Fundacja Randiego (James Randi Educational Foundation) wsławiła się przede wszystkim nagrodą wysokości 1 mln dolarów, którą chce przyznać każdemu, kto zdoła pokazać obiektywny dowód jakiegokolwiek paranormalnego zjawiska w warunkach uzgodnionych wcześniej przez obie strony i przy udziale osób niezależnych od Fundacji.)

Sądze, ze Zyga zmieni swojego awatarka bo jest ohydny i bardzo odpycha! mnie delikatna kobietke! ciekawe czy sie sprawdzi moja przepowednia

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Mamy zgadywać? To będzie tylko taka zabawa jeśli dobrze rozumiem.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Podobno znajde prace:) tylko mam przyjąc propozycje pewnego męrzczyzny mam nadzieje że nie jakąs hmmm zbierzną:P

to ja teraz troche postrasze może nie na rok 2010 ale przyszłosć: http://wolnemedia.net/?p=19100 PRZEWIDYWANIA DOTYCZĄCE WYDARZEŃ W OKRESIE III WOJNY ŚWIATOWEJ “Kiedy zaczną więcej medytować, zbliżą się do mądrości Boga, ale będzie już za późno, ponieważ ci źli zdążą już spustoszyć całą Ziemię, i ludzie zaczną masowo umierać. Potem ludzie zaczną uciekać z miast na wieś i będą szukali gór z trzema krzyżami i tam, wewnątrz, będą w stanie oddychać i pić wodę. Ci, którzy uciekną, ocalą siebie i swoje rodziny, ale nie na długo, ponieważ dojdzie do wielkiego głodu. Będzie dużo żywności w miastach i wsiach, ale będzie ona zatruta. Wielu będzie ją jadło z powodu głodu i umrą natychmiast. Ci, którzy będą pościć do końca, ocaleją, ponieważ Duch Święty ocali ich i będą blisko Boga. Najwięksi i najbardziej rozgniewani uderzą w najpotężniejszych i najbardziej rozwścieczanych! Kiedy wybuchnie ta okropna wojna, biada armiom, które będą latać po niebie; lepiej będzie tym, którzy będą walczyć na ziemi i wodzie. Ludzie prowadzący tę wojnę będą mieli swoich naukowców, którzy wymyślą różne dziwne kule armatnie. Kiedy one wybuchną, to zamiast zabijać rzucą zaklęcie na wszystko, co żyje – ludzi, armie i zwierzęta. To zaklęcie uśpi ich i będą spali zamiast walczyć, ale później wrócą do zmysłów. My nie będziemy walczyć w tej wojnie, ale inni będą toczyć bitwy nad naszymi głowami. Palący się ludzie będą spadali z nieba nad Pożegą [miasto w Serbii]. Tylko jeden kraj na końcu świata, otoczony wielkimi morzami, tak duży jak nasza Europa [Australia?], będzie żył w pokoju bez, jakichkolwiek kłopotów… Ani w nim, ani ponad nim nie eksploduje żadna kula armatnia! Ci, którzy uciekną i skryją się w górach z trzema krzyżami, znajdą tam schronienie i zostaną ocaleni, by żyć dalej w obfitości, szczęściu i miłości, ponieważ nie będzie już więcej wojen…” z tym zatruciem chodzi na bank o gmo(całe jedzenie bedzie zatrute) powietrze i woda(chemtraile, wylewają byle jakie swinstwo do rzek itd), ciekawy jest ten kraj otoczony z wszystkich stron morzami (mogła to by być Australia, albo antarktyda jesli wierzymy w teorie pustej ziemi), ale najwieksza zagadka jest z ta górą na której znajduja sie 3 krzyże (jakaś serbska golgota?) albo chodzi o te ,,odkryte'' piramidy na bałkanach.

Każda wizja - nawet ta zarejestrowana przez powszechnie uznanego jasnowidza - to jedynie obraz pochodzący z jednej ze stref prawdopodobieństw, być może tej najbardziej realnej do urzeczywistnienia przy aktualnym poziomie świadomości, tzn. tej dominującej w chwili rejestrowania obrazów przez jasnowidza. Wystarczy, że dzień później doznamy olśnienia (indywidualnie lub grupowo) i zmienimy kierunek marszu, a wtedy ten sam wizjoner-jasnowidz przepowiedziałby zupełnie inną przyszłość. Nie zapominajmy jednak, że niezwykle istotny jest także poziom świadomości samego wizjonera. Prawdziwe wizje zaczynają się od wymiaru piątego i szóstego, Wymiaru Świadomości Chrystusowej i Wymiaru Czystego Światła. Jednak niewiele osób ma do nich dostęp. Większość wizjonerów dociera do Wyższej Płaszczyzny Mentalnej w wymiarze czwartym. http://www.dobreksiazki.pl/b3919-czas-i-technosfera.htm

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku wszystkim na forum życze, oby ten rok był ca najmniej lepszy od poprzedniego i nie był ostatnim. z poważaniem- Zbyszek

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Ale czy to ważne wendol czy ten jasnowidz mówi całkowicie prawdziwe rzeczy które mogą sie wydarzyć lub nie. W koncu każdy człowiek myśli na własnym poziomie i wie do czego to zmierza da sie tego domyslic nawet bez jasnowidza. przyszłość nie jest zagadką tylko kombinacja ludzkich wyborów. co z tego że masz wiedze i jesteś inteligentny skoro nie widzisz tej wiedzy i jej podstaw w bogu, a patrzysz tylko zadufany w samego siebie jak ten jasnowidz tam opisuje. Wszystkim forumowiczom życze wszystkiego najlepszego co może dac nam przyszłość, i zeby skączył sie dosc spokojnie tak jak ten ubiegły, szczesliwie i radosnie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.