| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP, a antykoncepcja ;) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
|
List do Adasia
Witam !
Dziekuje Ci Adasiu za list w sprawie Twojej chrzestnej. Dzwonilam do niej, ale jeszcze nie jest w stanie o niczym rozmawiac.
Adasiu mam do Ciebie tez inna sprawe. Nie wiem, jak traktujesz moje listy o broni HAARP, ale upewniam Cie, ze jest to bardzo powazna sprawa. Chce Ci zwocic uwage, ze moze Was spotkac wiele niechcianych ciaz mimo stosowania zabezpieczen. Ty wiesz, jakie zabezpieczenia stosujecie, zeby uniknac niechcianej ciazy. Uczulam Cie na fakt, ze jezeli Agnieszka zazywa srodki antykoncepcyjne, to moga byc one niwelowane w jej organizmie. HAARP potrafi zmienic metabolizm organizmu tak, ze zneutralizuje zazywane lekarstwa. Traca one swoje wlasciwosci i nie spelniaja funkcji do jakich sa przeznaczone. Mozna sobie myslec, ze zazyty srodek akurat nie zadzialal i dlatego pojawilo sie zaplodnienie, ale prawda jest taka, ze mozna byc manipulowanym i niechciane ciaze beda sie mnozyc, co wiaze sie z ubostwem zwyklych ludzi utrzymujacych sie z pensji.
Pisze Ci o tym, bo mam doswiadczenie w stosowanych praktykach przez bron HAARP. Np. zazyty przeze mnie bardzo silny srodek nasenny jest likwidowany do tego stopnia w moim organizmie, ze w ogole nie spie cala noc wlasnie akurat wtedy, kiedy wezme pigulke nasenna. Wiele ludzi, ktorzy chca popelnic samobojstwo i w tym celu zazywaja duza ilosc srodkow nasennych, to czasami zupelnie nie maja zadnych efektow. Ich organizm w ogole nie zaeragowal na zazyta trucizne. Nie musza nawet przechodzic plukania zoladka po zazyciu 50-ciu tabletek nasennych. Nie sa w stanie popelnic samobojstwa w ten wyprobowany sposob. Te informacje potwierdzaja tylko moje doswiadczenia i obserwacje. Przestrzegam Cie wiec, ze stosowanie srodkow antykoncepcyjnych moze byc nieskuteczne. Bardziej niezalezne od HAARP-a jest stosowanie prezerwatyw lub zalozenie tzw. sprezynki przez kobiete. Mozna tez podwiazac jajniki. Nie mozna w zadnym wypadku polegac na pigulkach, bo jak sie jakis operator HAARP-a na Was uprze, to ciaz bedziecie mieli bez liku.
Zastanow sie nad ta sprawa i porozmawiaj o tym z Agnieszka. Nie zasypujcie gruszek w popiele, bo mozecie przegrac zycie.
Serdecznie Cie pozdrawiam.
Goska
http://www.zwiastun2009.republika.pl/HAARP.htm
http://www.Bajeczkowo.redakcja.pl
|
|
|
Igła... rozumiesz? Igła!
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
oj ja też sie boje igieł a od czasu trzebai z nią sie spotkać. na widok krwi też mi sie słabo robi:) a o zgrozo cały rok studiowałam pielęgniarstwo grrrrrrrr gdzie rozum miałam???:D
|
|
|
Motylku ,ale maluszka urodzilas ,wiec jak mozesz sie igly bac;)?Ja ostatnio mialam do czynienia z dosc gruba,robilam kolczyk w jezyku:P
|
|
|
No tak jak mi welflon zakładali to jedyny moment który tragicznie wspominam i nawet położną za to okrzyczałam no i jeszcze szycie:P
brrrrrr kolczyk w języku o zgrozo. ja sobie pempek sama przebiłam ale wtedy byłam mocno znieczulona.......na drugi dzień odrazu go wyciągnełam..
|
|
|
|||
|
o widze ze z antykoncepcji nawiązał sie nowy temat percing, czekam na temat o tatuażu jeszcze sie dziewczyny potem przyznajcie że jezdzicie na Harley'u i macie wytatuowane smoki, tigery albo inne potwory na plecach.
Ja naszczecie jestem czysty jak łza bez kolczyka, tatuażu i gumy też nie nosze:)
liscia figowego mi tylko brak
|
|
|
hmmmm a więc jeżdze jako pasażer w hyundau, tatuaż fajnie by bylo mieć tylko że no właśnie te igły..aktualnie dziurki w uszach a kolczyki nosze sporadycznie..nie maluje sie, brak farby na włosach.
gumy też nie nosze ale wiesz ty powinieneś wkońcu to koleś wg sereotypów powinien zadbać o zab w razie niespodziewajki;p
mam nadzieje że zbytnio cie nie rozczarowałam taka ja szara myszka...:)
|
|
|
Hmmm ,dobra wiec niech bedzie ze ja znowu sie wyrozniam z tlumu:)))Piercingi mam az 3:P farbuje wlosy,maluje paznokcie,nosze buty na obcasach,lubie wyzywajace cichy czasem,ale tylko po to by posmiac sie ze sliniakow:))))Gum nie nosze ,uwazam ze to rola faceta;)zreszta nie mam miejsca na tyle w torebce ,poza tym mam w niej zazwyczaj taki balagan ze trudno byloby znalezc;)sprawe tatuarza ,rozwazam:)))
|
|
|
bo ty odważna jesteś mi by na to wszystko brakło jaj(igły)
włosów nie farbuje z prostego powodu nie chce mi sie i pewnie odrosty miałabym od polowy głowy nie maluje sie z podobnego powodu.
buty na obcasach odpadają bo nie umniem w nich chodzić a co do wyzywających ciuchów sporadycznie tak i wtedy też si emaluje:)
a co z harleyem???? i jaki tatuaż no i gdzie rozważasz???
|
|
|
Harleya nie posiadam:(((oj,nie taka odwazna ,tez sie troche balam;)w sumie wlasnie w tym problem ze nie wiem do konca ,gdzie chcialabym tatoo ,jeden jakis maly na stopie ale w sumie nie jestem przekonana.Aha i jeszcze male ale u nas maly kosztuje ok 150-180 euro.Zdzierstwo!Wiec jak cos ,to moze zrobie jak bede w pl.
|
|
|
|||
|
A może mi ktoś wytłumaczy do czego służy kolczyk (taka kulka) na języku? Dziewczyna pokazuje w ten sposób, że jest "ostra", czy co? :)
A te tatuaże to jakaś forma sztuki, manifestacja "wyzwolenia"? Próbuję ludzisków zrozumieć - od dziecka mnie dziwią i nadziwić się nie mogę :)
A motylek jest ładny i taki naturalny.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ta kulka podobno jest podobno ,,dobrze'' niszczy szkliwo zębów.
|
|||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |