Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Aukcja materiolow o zjawisku UFO!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Witam wszystkich zaineresowanych zjawiskiem UFO i nie tylko... Mam do zaoferowania duza ilosc ksiazek,czasopism i magazynow, jak i kaset VHS dotyczascych tematyki UFO i zjawisk niewytlumaczalnych!!! Proponuje miedzy innymi: kolekcje magazynu UFO, Czas UFO i Faktor X i wiele ksiazek. Wszystko zbierane przez lata teraz ty mozesz kupic za niewielkie pieniadze by uzupelnic swoja kolekcje!!! Zapraszam na moje aukcje na Allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1223566 Zapraszam do licytacji!!! Wkrutce nowe pozycje. W razie jakis pytan czy propozycji prosze pisac: shpongler@wp.pl

Kolejna fala propozycji na aukcji!!!! goraco zapraszam i polecam!!! szukasz czegos, chcialbys cos nabyc, pisz: shpongler@wp.pl

Lista dostepnych, ale nie wystawionych na aukcji pozycji: Ksiazki: "Ziemia zwiastunów świtu" "Przybysze z wewnętrznych światów" "Refleksje nad życiem po życiu" "kosmiczna podróż" "Zwiastuni świtu" "Postrzeganie pozazmysłowe" "Czy żyjemy tylko raz?" "Tajny świat parapsychologii" "Tajne archiwa archeologii" "Bogowie - astronałci" "Gwiezdna konspiracja" "Ślady bogów" "Życie po śmierci" "Biała piramida" "Polskie życie po życiu" "Sieć wilka" "Bardziej niz niprawdopodobne, niemożliwe, niewiarygodne" "UFO - Fantazja czy rzeczywistość" "Bogowie edenu" "Satelity bogów" "Agenci PSI" "Porwani" "UFO i istoty pozaziemskie" "Życie po życiu" "Czy już tu są?" "Życie przed życiem" "Goście z kosmosu" "Tajemnice pustej Ziemi" "Trójkąt Bermudzki" "Nostradamus - sekrety przepowiedni" "Gwiezdne wrota" "Supertajne bronie Hitlera" cześć 3 "Księga dowodów" "Ślady palców bogów" "Uprowadzeni - Bliskie spotkania IV stopnia" "Vendetta! - Castro i bracia Kennedy" "Strefa UFO" "Daniken, Kosmici i Atlantydzi" "Granice poznania" "Ukryte archiwa" "Tożsamość Obcych" "UFO - Przełom?" "UFO - Próba oceny" "UFO z Roswell" "Archeologia pozaziemska" "Przybysze z kosmosu - Rzeczywistość czy fantazja?" Kasety VHS: "UFO - Dowody" "UFO - Tajemnice III Rzeszy" "Obserwacje UFO - Dokumentacja fotograficzna" "UFO na orbicie" "Największa tajemnica Hitlera" Jeszcze: Magazyn "Fenomen" "Fenomen - Osobliwe, dziwaczne, ponadnaturalne" Każdego zainteresowanego którąś z pozycji prosze o kontakt na meila: shpongler@wp.pl

zapraszam!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.