Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Bill Gates - 666
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Wysłana - 14 sierpień 2004 00:23 Dodaj ankietę Przeniesiona przez baksu z działu 'Zagadki ludzkości'. -------------------------------------------------------------------------------- Nie wiem czy temat taki jush był na tym forum jeżeli tak to prosze usunąć jeżeli nie to nie zostanie Artykuł znalazłem na jednym forum ===================================== Uwaga! Zbliża się nieuchronnie koniec świata! Doprowadzi do niego Prawdziwy Antychryst za pomocą swojego satanistycznego oprogramawania Windows! Już teraz pustoszy ludziom kieszenie i umysły! Czy wiesz, że PRAWDZIWE imię i nazwisko Billa Gatesa to William Henry Gates III? Obecnie znany jest jako Bill Gates (III), gdzie "III" oznacza "trzeci". Więc, co jest takiego ścinającego krew w żyłach w tym człowieku? Jeżeli weźmiesz litery z nazwiska "Bill Gates III" i zapiszesz je w liczbowych odpowiednikach w kodzie ASCII, a potem dodasz je do siebie, otrzymasz : 666, liczbę bestii ! B = 66 I = 73 L = 76 L = 76 G = 71 A = 65 T = 84 E = 69 S = 83 I = 1 I = 1 I = 1 = 666 ! Przypadek? Może, ale weź nazwę "WINDOWS 95" i zrób to samo, a znowu otrzymasz 666 ! To samo będzie z "MS-DOS 6.21" ! Nadal jesteś; pewien, że to tylko przypadek? MS-DOS 6.21 ** 77+83+45+68+79+83+32+54+46+50+49 = 666, WINDOWS 95 ** 87+73+78+68+79+87+83+57+53+1= 666 Teraz przygotuj się na coś naprawdę mocnego: jeśli posiadasz Excela 95 (nie Excela z Office 97), spróbuj tego: Otwórz nowy katalog, umieść tam plik "95". Kliknij na ten numer, aby zaznaczyć całą linię. Wciśnij klawisz "tab" aby przejść do drugiej kolumny. Teraz wybierz myszką menu Pomocy ("Help menu"), wejście do "Microsoft Excel". Wciśnij naraz klawisze "ctrl-alt-shift" i myszką kliknij na "Pomoc techniczną"("technical support"). POJAWI SIĘ OKNO ZATYTUŁOWANE: "THE HALL OF TORTURED SOULS" ("Hala torturowanych dusz"). Przyznaj, że włos się jeży na głowie. Jest to program podobny do gry "Doom". Na ścianach pojawią się ruszające się nazwiska torturowanych dusz. TERAZ SKIERUJ SIĘ KU SCHODOM I OBRÓĆ SIĘ W KIERUNKU ŚCIANY ZA TOBĄ ABY ZACZĄĆ GRĘ. Wciśnij "EXCELKFA". To otworzy ścianę i odkryje się tajne przejście. Wejdź tam i spróbuj nie spaść ze ścieżki (to dosyć trudne); kiedy dojdziesz do końca, powita cię tam mrożący krew w żyłach widok ... Aż do dzisiaj, olbrzymia liczba świadków z całego świata potwierdziło, że widziało ten widok i zgadzają się z tym, że jest to niezwykłe odkrycie, które na zawsze może otworzyć oczy. Może jest to żart programistów Microsoftu, ale z drugiej strony, może wręcz przeciwnie. Czy to naprawdę byłoby takie niespodziewane, gdyby Bill Gates BYŁ Antychrystem? Biblia głosi, że nadejdzie ktoś bardzo potężny, by poprowadzić świat ku zniszczeniu. Bill Gates, co do tego nie ma żadnych wątpliwości, posiada taką potęgę. Więcej niż 80% komputerów na świecie posiada programy z rodziny Windows DOS (także komputery Pentagonu). Jeśli wszystkie te programy posiadają jeden określony program, ukryty wewnątrz nich (tak jak "Hall of Tortured Souls"), może to dawać Gatesowi moc konfigurowania nuklearnych arsenałów, infiltrowania i psucia wszystkich systemów zabezpieczeń, dostęp do plików bankowych etc. etc. - na całym świecie. I wszystko może on robić ze swojego domowego PC siedząc wygodnie we własnym salonie! Używając naszego Internet Explorera, pozwalamy mu podglądać wszystko to, co robimy, bajt po bajcie, za każdym zalogowaniem się do Sieci. Jeśli rzeczywiście zbliża się koniec świata, może to tylko szczyt góry lodowej? Czytamy w "Apokalipsie": "I będzie czynił wielkie cuda, sprowadzi ogień z niebios na ziemię na oczach ludzi i będzie oszukiwał tych, co żyją na ziemi ZA POMOCĄ TYCH CUDÓW (...); mówiąc do żyjących na ziemi, że powinni zrobić wizerunek bestii, która ma ranę od miecza, a jednak żyje. [13, 14] I sprawi, że wszyscy, mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymają znak na prawej ręce i na czole: i żaden człowiek nie będzie mógł nic kupić lub sprzedać, chyba że ma imię bestii albo liczbę jej imienia. Oto jest mądrość. (...) bo jest to liczba człowieka; a jego liczba to 666." [13:16-18] Jest to coś, nad czym musisz bardzo uważnie pomyśleć... Jeśli Apokalipsa głosi, że bez znaku bestii nikt nie będzie mógł kupować, sprzedawać czy robić żadnych handlowych transakcji wszelkiego rodzaju, TO MOJE PYTANIE BRZMI: czy Internet nie jest już konieczny do wszystkich większych transakcji w biznesie ? A czy niedługo nie będzie niezbędny także dla tych małych? Zauważ, że Internet jest także znany jako "World Wide Web", lub [WWW...] Innym sposobem zapisywania "W" jest "V/" ( rzymska liczba "VI"), czyli W W W = VI VI VI: 666! To ci może dać do myślenia. Czy wszystko nie zmierza nieuchronnie w kierunku uzależnienia od Sieci? A czy Microsoft nie stara się zmonopolizować rynek software?owy, w tym również Internet? Apokalipsa głosi także, że wszyscy będą nosić znak bestii na prawej ręce i czole ... Czy wszyscy użytkownicy Internetu nie zaczynają mieć takiego "znaku" od mikrofalowego promieniowania na prawych rękach (używając myszki) i na czołach (od monitorów)? Czy wszystko nie zaczyna do siebie pasować, a może pozwalamy się ponieść naszej wyobraźni? Pamiętajmy, diabeł przybywa aby oszukiwać, psuć, uwodzić, by w końcu spustoszyć i zniszczyć nasze umysły, ciała i dusze; więc BĄDŻCIE CZUJNI , jeśli chodzi o Billa Gatesa i Microsoft. Nie jest ważne czy zgadzacie się ze wszystkim co napisałem. Jeśli WWW to także 666: Co zrobić? Unieważnić swój dostęp do Internetu? Wciągnąć Microsoft na swoją czarną listę? Zorganizować kampanię przeciwko Billowi Gatesowi i Internetowi? Na zawsze skasować Win95? Żadna z tych rzeczy nie pomoże, bo maszyny są już na miejscu. Pomyślcie nad tym i to dobrze pomyślcie... Pomódlcie się, jeśli dzięki temu poczujecie się lepiej. Módlcie się naprawdę. Nigdy nie przestańcie wierzyć, że Era Antychrysta już się zaczęła, a bezdenna czeluść (cyberprzestrzeń?) otwiera się pod nami. ______________________________ Nie Wiesz Czemu Cie To Rusza? Bo Sluchasz Fenomenu W Tym Jest Dusza!

A świstak siedzi i zawija sreberka z Allegro :D

interesujace ,szkoda ,że nie mam excela 95

BZDRA NADEMNĄ NIKT NIE MOŻE MIEĆ WŁADZY BO SAM JESTEM, KTÓRY JESTEM A JESTEM 666, TAKIE BARSZCZYKI JAK BILL MOŻE MI JEDYNIE POCIAGNĄĆ PRZEZ SIEĆ JAK POPROSI

jak ktos jest dobry z matmy to ze slowa Cipa wyliczy 666 - debile ktoryz wierza w te duperele

Ciekawe czy to prawda... coś mi się wydaje, że nie..

ciekawe, szkoda tylko ze w tym win 95 jest jakas dodatkowa jedynka na koncu : "WINDOWS 95 ** 87+73+78+68+79+87+83+57+53+ 1 = 666" co do roznych dziwactw w produktach ms, to chyba sa w kazdym : w office 97 jest wyscigowka, w 2000 jest symulator lotow (albo odrwotnie), to co prawda nie to samo co "pieklo" z 95, ale jest. co do internetu to jak ktos sie uprze to : W = 87 jak wiadomo 8+7=15 dalej 1+5=6 tez nam wyjdzie znana liczba. ale najlepsze zostawiam na koniec : moje drugie imie, czyli z chrztu : sebastian, jak ktos chce dodac liczby z kodu ascii to tez mu wyjdzie odpowiednia liczba. Pozdr. Czas jest niewazny, wazne jest zycie.

Gosia ma racje w duzej mierze, mysli sie tylko co do tego znaku na czole i rece oraz imienia bestii, Bestia to generalny klomputer brukseli w ktorym sa skatalogowani ludzie jako 18 cyfrowe numery zaczynajace sie od 666, kazda 3 cyfrowa grupa wskazuje kraj, kontynent, region..itp. Ten komputer juz ostnieje od kilkunastu lat bodajze i nazywa sie wlsnie "Bist" czy Beast w kazdym razie jego polskie tlumaczenie oznacza bestie. Co do znamienia to chodzi tu o chipy podskurne ktore beda stosowane za kilkal at jako karty kredytowe i dowody osobiste w 1, bedzie mozna miec taki chip pod skuran aczole lub na rece, plany takich rozwiazan sa juz dawno snute i poki co chipuje sie tylko zwierzeta od kilku lat. Szatan mozna powiedziec bardzo pogonil do przodu rozwoj elektroniki poniewaz elektronika mozna bardzo latwo manipulowac i kontrolowac ludzi, zadna inna metoda nie daje tak wielkiej kontroli nad swiatem jak elektronika, ale my ludzie jak to ludzie zawsze pokonujemy szatana bo jestesmy dziecmi bozymi i staramy sie wykozystywac elektronike do szerzenia dobra, fakt ze jednak daje ona mozliwosc kontroli njad arsenalami nuklearnymi i mozliwosc manipulacji masami ale jednak z czasem nauczymy sie ze elektronika to nie absolut i nauczymy sie jeszcze lepiej ja wykozystywac do szerzenia dobra. Szatan wie ze ludzie sa tacy ze zaraz przekabaca jego wynalazek na maszyne do czynienia dobra wiec najprawdopodobniej pomogl nam uzyskac taki postep w jakims konkretnym 1 celu ! ktory wg szatana bedzie bardziej priorytetowy niz wszystko inne i cale dobro uczynione elektronika - mysle ze tym celem moze byc wlasnie wojna atomowa i exterminacja ludnosci. Tak czy srak do tehj wojny dojdzie bo jednak jeszcze sporo idiotow zasilada w rzadach panstw i zostanie spalona 3 czesc swata. Ale to tylko przestroga apokalipsy, to moze sie wydarzyc ale nie musi. Moze byc tak ze ludzie wygraja z szatanem jednak pokojowo i przejma jego wynalazlek (elektronike) na wlasnosc 100 % i beda nia szerzyc tylko dobro. Samo wywoalnie wojny za pomoca komputera z domu Billa jest nei realne, mimo ze pentagon posiada rozne systemy komputerowe do ktorych siem ozna wlamac to jednak odpalenie glowic czy nawet symulacja odpalenia lub proba pokazania np rosjanom ze na nich cos leci (wirtualne oszustwo) jest skazana na kleske poniewaz proceruty te (np odpalanie rakiet) zawieraja duze elementow analogowych nie sa w 100 % skomputeryzowane bo to by bylo zbyt niebezpieczne, panowie w pentagonie zdaja sobie sprawe ze calkowita komputeryzacja tych systemow moze sie zle skonczyc, albo ktos z domowego PC odpali im rakiety albo jak trzeba bedzie im je odpalic to akurat im sie zawiesi komputer....tak ze taka procedura musi byc mozno zanalogowana. Pozdrawiam

a ja urodziłem sie 6 czerwca

hehe

wszyscy razem-----jazdddaaa

ojaaa ojaaaaa :) perełka ;D gates antychrystem... normalnie brak mi slow ;D beheheh

fajne

Przeciez to z Radia Maryja!! Albo nie :D Wkażdym razie tam lubiš wszystkiemu przypisywać 666. Ale jak już wszyscy wiemy 666 to numerek komputera w Brukseli i dla mnie to jest doœć logiczne wytłumaczenie.

Goska HAARP - tez wychodzi 666 [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Rafał jest dilerem, ma przerypane w miejscowym kółku różańcowym. Urodził się 6 czerwca 1986 (1+9+8+6=24, 2+4=6!!!). Mieszka na ulicy œw. Jana 6/6, na szóstym piętrze, jego mieszkanie ma 66m kwadratowych. Jego wzrost to 177cm (1+7+7=15, 1+5=6!!), waga 87kg (wiadomo 6!!). W szkole miał zawsze szóstki, teraz jeŸdzi bmw 6 z 1977 (1+9+7+7=24, 2+4=6!!). A teraz najlepsze jest szóstym dzieckiem niejakiej Aldony M. która po jego urodzeniu trafiła do wariatkowa. Pani Aldona twierdziła że ojcem rafała jest szatan, który nawiedził jš pod postaciš księdza proboszcza pobliskiej parafii, po tym zamkneli jš po orzeczeniu pana doktora Józefa L. - prywatnie najlepszego przyjaciela proboszcza. Niedawno ktoœ rozjechał czarnego kota rafała - mefisto (imie kota). Następnego dnia kot już chodził i miał się dobrze (przynajmniej wyglšdał tak samo jak ten rozjechany). Historii zwišzanych z rafałem można mnożyć, lecz to co tu napisałem powinno dać wam do myœlenia. Nie dajcie się ogłupić tv i prasie, lepiej wierzcie oszołomom, o przepraszam, wszechwiedzšcym z netu. No i myœlcie samodzielnie, bo każdy kto nie wierzy w ufo, sztana, boga, albo inne dziwactwo jest na pewno kontrolowany przez haarpa. Obywatelu, bšdŸ czujny!! Wróg nie œpi! Kiedyœ amerykanie zrzucali na nasz socjalistyczny raj stonkę, teraz nas haarpujš, porywa nas ufo, no i oczywiœcie kłamiš że byli na księżycu. a na koniec mały cytat z atlasu politycznego, wydanego w roku 1988 jak ododatek do tygodnika "Nowe czasy", jest to częœciowy opis struktury NATO: "Inicjatorem powstania NATO były stany zjednoczone ...Stany zjednoczone rozpoczynały prowadzenie polityki globalnej, której głównš treœciš był antykomunizm. ...Dysponowanie przewagš gospodarczš, monopolem broni atomowej predysponowało USA, w pojęciu wielu polityków tego państwa, do narzucenia państwom kapitalistycznym, a dalej - całemu œwiatu swego rodzaju "Pax Americana", czyli wprowadzenia "wiecznego pokoju, ładu i porzšdku", który umorzliwiłby USA rzšdzenie œwiatem. Wprowadzeniu tej koncepcji w życie stał na przeszkodzie Zwišzek Radziecki i państwa demokracji ludowej. Dlatego USA rozpoczęły realizację polityki globalnej od utworzenia agresywnych bloków militarno-politycznych, które miały otoczyć łańcuchem państwa socjalistyczne i zahamować rozprzestrzenianie się idei komunistycznej. ...Przeciwko powołšniu do zycia NATO wystšpił w 1949r. ZSRR, stwierdzajšc w notach do państw-sygnatariuszy Paktu, że zarówno Pakt jak i jego organizacja sš przeciwko zasadom Karty NZ. Œwiadczš o tym zarówno agresywny charakter sojuszu, jak i ograniczenie członkowstwa wyłšcznie do okreœlonych państw kapitalistycznych. ZSRR zgłosił swój akces do NATO 31 marca 1954r. Celem tego kroku było odebranie Paktowi jego jednostronnego i agresywnego charakteru. W maju 1954r. trzy mocarstwa zachodnie odpowiedziały odmownie na propozycję radzieckš." fajny ten atlas jest.

bylo tez cos z wordem zwiazanego z 11 wrzesnia ale nie pamietam co sie spisywalo.....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.