Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
doskonałe suplement!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

http://www.olimp-labs.com/pl/ warto! staniecie się mocni, optymistyczni i zdrowiutcy !

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Olla :-) nie jedz tego- to pe więcej warzyw i owoców zamiast fast food żarcia i będzie ok pozdrawiam :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Ty chyba nie wiesz co mówisz! ja jadam głownie warzywa i owoce, ale to mało.. trzeba wzmacniać organy! TY masz mocne? ;-)

omg :) cos tu ola kręcisz^^

Wina tuska

kiedyś były mocne :-) ale teraz obawiam się że tylko w sam raz :-) powiem szczeże że nie choruje jedyne co ostatnio męczy mnie lekka nadwaga ale może to efekt po rzuceniu palenia i mało ruchu po za tym poza zdrowiem fizycznym trzeba tam w środku też się ładnie pozbierać otoczyć się taką dobrą energią nie mniej widze sporą poprawę po zmianie diety i rzuceniu palenia choć męczy mnie powietrze w warszawie-zle to znoszę a z suplementami to mam bardzo mieszane uczucia może przez krutki czas i tak dla uzupełnienia czegoś tam ale organizm musi się potem oczyścić, odpocząć to olbrzymia wiedza a ja tylko liznęłem jej

...alkazam Chciałbym zobaczyć awatar jak ktoś tak ciebie kopie w bebech, gdzie rozpierda**** się na ścianie jak czerwona flegma gruźlika - to był by fajny awatar ;) bo ten z kopanym kotem jest mało przyjemny!

Alkazam ja kręce a TY zamieszczasz filmiki poniżej pasa! Wznieś się na wyżyny, poproś o to Igorka! On to zrobił i chyba mu służy.

Film jak film. Po prostu przedstawia pewne właściwości dynamiki obiektów materialnych sprzężonych ze świadomością :) Czy to się komuś podoba, czy nie, to przyczyną bólu jakiego doznał kotek, jest sam Stwórca... pretensje do niego ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

W ramach pewnego sprzężenia stwóca powinien spuść na głowy tym wesołkom jakiś duży masywny obiekt i już nikt do nikogo nie miałby pretnsji. Jeszcze ktoś mógłby z boku zrobić z dala dla upamietnienia jakiś filmik. Cobyśmy mogli sobie to pooglądać. Coś zasiał to i zbierzesz.

taaak grawitacja- zasada zachowania pędu energia kinetyczna i potencjalna w sumie masz racje :-)

nicze:
W ramach pewnego sprzężenia stwóca powinien spuść na głowy tym wesołkom jakiś duży masywny obiekt i już nikt do nikogo nie miałby pretnsji.
Jeśli zawczasu zrozumieją w czym rzecz, to już takie "odbicie" będzie dla nich zbędne. To tylko miałoby sens w sytuacji, gdy nie wyciągną żadnych wniosków i trzeba będzie mocniejszych bodźców. Sami sobie zadają lekcję i oczekują wyniku, więc sprzężenie zwrotne jakieś będzie w końcu. Dobrze jest łapać takie rzeczy dość szybko, żeby sobie schodów potem nie tworzyć. Niestety człek dość powolnie się uczy :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.