Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czekamy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65

Jezeli chodzi o mnie, to zawsze bede twierdzila, ze nie ma nic gorszego jak czekanie. Czekac na przybycie obcej cywilizacji do nas i sciagniecie od niej wyzszej techniki materialnej i duchowej jest najgorsza glupota, jaka mogla opetac miernego czlowieka. Nie doceniamy potencjalu Ziemian, ktorzy tak fantastycznie zaczeli sie rozwijac do konca lat siedemdziesiatych. Wojny w Europie wyniszczyly mase cennych ludzi. Obnizenie poziomu edukacji w Europie w latach siedemdziesiatych i ciagly jej spadek do dzisiaj powoduje zastoj w nauce i w wynalazkach. Zaczelismy zaspakajac sie wynikami badan "nad mrowkami". Tyle sa dzisiaj warte badania. Juz kiedys tak bylo w USA, ze zamknieto Urzad Patentowy, bo uznano, ze wynalazkow jest dosyc. Takie samo wrazenie mozna odniesc dzisiaj. Wynalezli bron mikrofalowa, elektromagnetyczna i geofizyczna. Udoskonalili ja. Teraz moga jej uzywac niezauwazeni jak bogowie myslac, ze zlapali Pana Boga za nogi. W praktyce dochodzi do tego, ze w sekrecie zabija sie przekroj spoleczenstwa w kazdym kraju, a juz istniejacej technologii nie ma kto naprawic. Brak fachowcow zaczyna Ziemi powaznie doskwierac. W USA tylko 4% studentow studiuje kierunki techniczne, ktorych poziom zostal bardzo obnizony z uwagi na Azjatow, Hindosow i murzynow. W Europie jest jeszcze gorzej po ostatniej reformie szkolnictwa wyzszego, z ktorego pozbyto sie prawie calkowicie wykwalifikowanej kadry. Ten bubek, ktory rzadzi swiatem, nie zdaje sobie sprawy z tego, ze dobrobyt redukuje populacje i ze tylko wzrastajaca pokoleniowo edukacja moze czlowieka przeniesc na inne planety. Podroze ksztalca !!! Zawsze popelnia sie ten sam blad na Ziemi. Wladcy ukrywaja najnowsze technologie przed spoleczenstwem. Zapominaja, ze w spoleczenstwie tkwi olbrzymi potencjal, ktory kazda technologie moze zawsze rozwijac. Bywaja ludzie, ktorym potrzebna jest tylko znajomosc obecnego pulapu. Malo ludzi to niestety rozumie dlatego zawsze nastepuje regres, stagnacja, znudzenie i zaprzepaszczenie. Po kazdym uniesieniu Ziemianie zaczynaja wszystko od nowa i dlatego do tej pory tylko gdybamy nad wieloma sprawami. Jawnosc wszelkiego zycia na Ziemi jest kluczem do niespotykanych osiagniec. Dopoki nie zmadrzejemy, to bedziemy siedziec na przyzbie i czekac.

Najbardziej nieobliczalni sa zawsze mordercy. A moze jest to juz tylko cywilizacja smierci ?

Nieobliczalny, czyli nie dający się przewidzieć, codziennie zaskakujący czymś nowym. Mordercy działają zwykle według określonych schematów, jak zombie. Ta cywilizacja stoi właśnie na rozdrożu między zaskakującą różnorodnością a stanem zombie.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

czytałem swojego czasu sporo o starych podaniach odkryciach interpretacji odnalezisk archeologicznych podań rysunków naskalnych sprawy dotyczące marsa zdjęcia z niego podwodne budowle sumerowie i sitchin do tego to wszystko w mozaice ufo nol itp... Wydaje mi się że burzliwie i nieobliczalnie to już było że przeżyliśmy i poważne wojny i rozkwit technologiczny wiedzy o magi wiedzy o wolnych energiach i grawitacji podróżach w czasie i przestrzeni myśle że byliśmy blisko i wiedzy o Bogu i wiedzy o czystym zle,myśle że splotło się wiele w jednej chwili-wielki konflikt. potem była mityczna wieza babel potem nowa era ludzi tu na ziemi myśle że uciekliśmy w strzępach z czegoś czego dzisiejsi uczeni się domyślaja na co pojawiły się dawno już tezy i dowody. liżemy puki co własne rany po tych wydarzeniach choćby naprawa dna po wojnach zwłaszcza z użyciem broni jądrowej na co są dowody choćby tu na ziemi. ktoś stara się nas wyprowadzać na dobrą ścieszkę choćby wiara chrześciańska czy Chrystus i Jego poświęcenie dla nas ludzi wielcy mentorzy intelektualne umysły. jak widzicie to że coś jest ukrywane niedomówione może być postrzegane z dwuch różnych punktów widzenia jesteśmy nieobliczalni jedni przeliczają wartości intelekyualne inni wszystko potrafią przeliczyć na kasę materializm-na zasadzie wręcz- niedawne dowodu histori i tylko 70 lat wstecz- kat oprawca i ofiara dowód Ci wszyscy niewinni którzy powędrowali do komór gazowych a potem robiono jeszcze odzysk z tego co po nich pozostało. mało tego ludobujstwo i zamach przeciwko ludziom nie było to tylko domeną jednego narodu. ofiary katynia miednoje charkowa. ofiary po użyciu broni jądrowej w japoni-cywile czy choćby współczesne czasy wtc i 11 września ludobujstwa i czystki w byłej jugosławi konflikty w afryce hutu i tutsi zarażeni hiv chorzy na hemofilie, czy epidemie typu świńska grypa i trucie ludzi chemią. DAĆ NAM WSZYSTKIM WŁADZE RRÓWNĄ BOGOWI I ZNIKNIE WSZECHŚWIAT szybciej niż BÓG wszystko stworzył.

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

No mniej więcej podobnie to wszystko widzę. Koło czasu powoli obraca się przez fazy ale za każdym razem może zdarzyć się coś oryginalnego i nieprzewidywalnego :) Na to liczę i tym razem.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

ja się obawiam choćby depopulacji ostatnio zwiedzałem jakieś jaskinie góry i ciężkie szlaki też robią wrażenie doczytałem troszke o wypadkach zachaczyłem także o nurkowanie życie to cienka linia o siebie człowiek sie tak nieboi jak o bliskich

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.