Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wpadło mi w oczy?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13

witam serdecznie ewentualnych czytających.W niedzielne późne popołudnie 16-17 byłem przed swojm budynkiem pod warszawą . niby nic ciekawego ale jestem w rejonach(22km od warszawy ) gdzie zaczyna się korytaż podejścia na lotnisko okęcie.nagle zauważyłem rozbłysk światła w zenicie apotem odalający się obiekt na kierunku północno zachodnim .czy ktoś wie co to było,czy możę to wpływ kotleta na objad.

Chyba wpływ kotleta na obiad. Nie, ale nie sądzisz, że mógł to być jakiś... hmm samolot?

Takie blyski na niebie promieniami laserowymi robia juz bardzo dawno. Moze sie to tez przesuwac jako swietlisty punkt pozniej. Amerykanie i Rosjanie robia to juz od stu lat. Dokladnie od wynalazkow Tesli. Na falach Tesli przesylali lug elektryczny, a teraz robia to laserem. Poczytajcie sobie o Mikolaju Tesli i jego wynalazkach. Wiele jego wynalazkow Ameryka do dzisiaj trzyma w scislej tajemnicy i wykorzystuje w rozny sposob, czesto mordujac, kaleczac i dewastujac.

Często podaje się datę 1954 skonstruowania masera, pierwszego wzmacniacza kwantowego. Pierwszy laser (rubinowy) zbudował w 1960 roku Theodore Maiman, ośrodkiem czynnym był kryształ korundu domieszkowany chromem - rubin. W roku nastepnym Snitzer uruchomił laser na bazie szkła neodymowego, a w roku 1964 Gaisik i Karkos skonstruowali laser na bazie granatu itrowo-glinowego domieszkowanego neodymem. W tym samym roku zbudowany został pierwszy laser półprzewodnikowy z pompowaniem diodowym. W latach 1967-69 Bagdasarow i Kamiński zbudowali laser na bazie kryształu perowskitu itrowo-glinowego domieszkowanego neodymem, a Homer, Linz i Gabbe wykorzystali fluorek litowo-itrowy (YLF). Kilka lat później (w 1979 roku) skonstruowano laser z przestrajaniem częstotliwości na krysztale aleksandrytu, a w roku 1982 Moulton zaprezentował laser na bazie tikoru. (to tak w temacie 100 letniej tradycji rosyjsko - amerykańskiego błyskania laserami na Naszym Polskim niebie) - dla czytających bez zrozumienia ....... 2004-1960=44 łuuuuu mistyczne 44 a nie 100 lat -- gosiu zaczynam cie traktować jako koloryt lokalny coś jak napisy legia miszcz na murach ;)-- [%sig%]

To poczytaj sobie ten link: http://www.earthpulse.com/haarp/update.html

Aaaa.... świstak sobie siedzi... No nie, qrde, to już jakaś paranoja z tym HAARP w Twoim wykonaniu... [%sig%]

dzięki wszystkim. zastanawiałem się czy tylko ja to zobaczyłem .Co do sugestij że to może być samolot;nie ta wysokość i nie ten kont wznoszenia. w mojej okolicy samoloty latają trochę niżej (początek ścieżki do lądowania).raczej spodziewałem się odpowiedzi typu :wyniesiono nowego satelite,spodziewano się wejścia kawałka drutu kolczastego w atmosfere itp. no ale dzięki- poszukam dalej

wg mnie było to ewidentnie UFO :)

propo tych zjawisk na nieibe kilka dni temo ok. 1-5 grudnia w 5 osob sieidzelismy na lawczece na naszym podworeczku w lubinie (kolo wroclawia) . braklo miejsca dla mnie wiec stanalem se przed ekipa . niebo bulo miejscami czarne , miejscami purpurowe, nagle wielkosci ,duzej wielkosci pojawilo sie swiatlo (jakby halogenowe) , zrobilo taki rozblysk przelecialo xchwile i zniklo........ 1.to nie byl ksiezyc poniewaz kształtem wlasnie przypominal UFO moiwe serialnie .... taki.. banan tylko bardziej hmm,,wyszlifowany'' 2. to bylo naprawde big odleglosc ok 50-200 m 3. nikt inny tego nie widzial poniewaz tylko ja stalem...

To ja miałem dwa lata temu pewną sytuacje. Wyszedłem z psem na spacer niebo było gwiezdziste i bezchmurne. W pewnym momencie na niebie coś przeleciało tworząc linie. Trwało to pół sekundy. To coś znajdowało się dokładnie nademną na niebie ia linia ta miała grubość gwiazdy i tak na oko centymetr by to miało gdyby to na zdjęciu umieścic.

Goska rozumiem ze sie udzielasz na kazdy temat, ale zeby znowu o Tesli i magicznej broni ???? Kobieto przeczytaj sama siebie i pomysl co piszesz. Az sie zal robi czlowiekowi gdy cie czyta. Amerykanie swieca laserem pod Warszawa ??? To juz jest glupota, paranoja i skrajny debilizm. Jak mozna takie rzeczy wypisywac? Czy ty masz rozum ? Jezeli to sa zarty z twojej strony to przepraszam, w przeciwnym wypadku jestes zalosna. Kobieto idz do lekarza ( powiedz mu a tym HAAARp czy jakos tam, moze wtedy ci opowie wiecej na ten temat ) i zbadaj sie. Takich bzdur jeszcze nie czytalem. Sorki za styl ale nie wytrzymalem. Sa pewne granice zdrowego rozsadku

wszyscy macie stuprocentową rację,wokół 2-milionowego molocha cywilizacyjnego stolicy POLSKI - Warszawy obserwuje się teraz ogromną aktywność NOL-i;przypuszczam pochodzących z różnych cywilizacji pozaziemskich.Związane to jest z bardzo ważnymi wydarzeniami społeczno-politycznymi rozgrywającymi się w 300 milionowym "super-etnosie"światowej Słowiańszczyzny,rozciągającym się od Łaby(Serbołużyczanie)aż poprzez Mińsk Białoruski i Moskwę po fale Ocean Spokojnego-przez całą "supermatuszkę" Rassijjęęę(Władywostok) i od Kopru,Potoroża w Słowenii poprzez Zagreb i Beograd i Sofię ku Odessie i ku ukraińskiemu Kijew'owi.Następuje ogromne przemodulowywanie i przeprogramowywanie całego rozwoju ludzkiej cywilizacji z biegunem umiejscowionym na terenie tego właśnie słowiańskiego"super-etnosu"kulturowo-ekonomicznego.Kosmici jeszcze nie wybrali centralnego punktu ludzkiego"superrozwoju" ',wahają się jeszcze pomiędzy jego umiejscowieniem w odpowiednim ośrodku miejskim.

tragedia...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.