| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kasa | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
|
sorki za spam ale : chcesz zarobic tylko siedzac w necie? http://www.autosurfclub.com/?r=Pilchu kliknij ten link, zaloguj sie i i wlacz podany tam link, zostawiasz kompa i kasa sie nabija, na serio to dziala
|
|
|
nie wiem czy zauwazyles ale to stronka o sprawach paranormalnych itp a ty wyjezdzaswz z rekklama zastawiania kompa. wez sie palnij joypadem w czolo
|
|
|
Uważam że sprawa zarabiania przez neta jakichkolwiek pieniędzy jest żeczą paranormalną :D
|
|
|
Taaa. SZczególnie tu na tej stronce. Weź się powieś, Pilichu, czy jak tam się zwiesz, bo nikt tu tego nie kupi.
PROPONUJĘ, ŻEBY NIC NIE PISAĆ W TYM TEMACIE. TO JEST NAJLEPSZY SPOSÓB WYTĘPIENIA TAKICH WSTRĘTNYCH GRYZONI, JAK PILCHU
|
|
|
odpierdolcie sie od plicha...moze chce se chłopak zarobic a nie wie jak...
|
|
|
ps: tu nie chodzilo zeby zastawic ale zostawic kompa wlaczanego, jezu wchodzi sie na strone i wlacza odpowiedni link w ktorym same sie przegladaja stronki, i im dluzej macie to wlaczone tymwiecej sie nabjija kasy, mojemu kumplowi przyslali 15 dolcow, a ja dopiero zaczynam :P dobra nie piszcie nic tu bo mozecie mnie jachac a ja i tak mam to w dupie haha :P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |