Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przybysze zza światów - jak inne sa ich kultury?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Przybysze zza światów - jak inne sa ich kultury? Usiłując porównać się w taki sposób nie zdajemy sobie sprawy z ogromności różnic. Np: Niektórzy Lemurianie mieszkali w drzewach. Te ogromne drzewa zniżały gałęzie, aby podnieść osobę z Ziemi do miejsca gdzie mieszkała. Oni również byli w stanie uformować kamień rękami. W ten sposób tworzyli wielkie budowle, które w niczym nie przypominały tego co my nazywamy domami i dlatego nikt ich jeszcze nie rozpoznał. Jeśli trzeba było połączyć większą ilość takich uformowanych kamieni to robiono to śpiewem i były Istoty, które się w tym specjalizowały. Znajoma, medium spotkała taką osobę. W tym życiu jest spiewaczką, chyba operową. Jak robiłem jedną z moich medytacji z Wielorybami i Delfinami, to zabrały mnie do wielkiej piramidy w Mu - biblioteki lemuryjskiej. Nie było książek, tylko zwoje, ale ich się nie czytało - one śpiewały. Język Lemuryjski był spiewany raczej niż mówiony. To była piękna podróż w głębie ocaniczne. Oni się mną bardzo opiekowali. Ta piramida ciągle tam stoi. No i same Wieloryby i Delfiny - one są wyżej rozwinięte, niż my, a jak je traktujemy? One nie mają budowli, bo ich nie porzebują. Wszystkie informacje mają "zapisane" w formie energetycznej. Są strużami zapisków i kronik całego tego wszechswiata. Wiele informacji o Wielorybach i Delfinach Włącznie z informacją o Światowej Medytacji (9/8/09) i jak się z nimi połączyc znajdziecie tutaj - http://au.geocities.com/spiritualwhale/ Spójrzcie na obrazy na portalu poniżej. To są obrazy pokazujące jak Istnienia z innych swiatów narawdę wyglądają. Poczujcie energię tych Istnień. Może jedno z nich będzie wibrować blisko i zawżecie znajomość? - mnie to się zdażyło. Jest ślicznie. http://www.kamila.metatrongallery.pl/

Gratuluję bujnej wyobraźni. :)

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-) oczy tych stworów mialy zla energie :-) to raczej jakies upadle anioly :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Tak. "zwoje", to inaczej "roty" (od: rotowania), jest to zapis faktycznie w formie energetycznej, ale nie tylko..czasem całkiem materialnej: ..np. materia galaktyk (również rotująca). DelPHIny maj arezonansową łącznośc zarówno z energetycznymi jak i z materialnymi spiralami rotującymi.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.