Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wykrywacze UFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Jak myslicie,w jaki sposób można wykryć,że w okolicy nadlatuje UFO,jakich można urzyc do tego urządzeń?W monogramach dr.Pająka czytałam,że bardzo dobry jest do tego zegar zamąowany w video,radio a także telefon komórkowy.Ale na jakiej zasadzie wykrywają te proste urzadzenia UFO?? [%sig%]

Uważam, że ufo powoduje swego rodzaju zaburzenia elektromagnetyczne, a często wręcz czasoprzeszczenne. narka

Nio poprostu co elektroniczne szwamkuje gdy ufo jest w poblizu. ale nie zawsze czasoprzestrzeń załamują hihi

Tak na marginesie, powtórzyłbym za Lemem: "... ich nagłe pojawienie się na niebie i równie nagłe znikanie musiało stanowić nie lada jakąs zagadkę dla ludzi neogenu. .... wylot retrochronalnej sondy wyłania się w przeszłości jako obiekt podobny do wypukłego dysku, przypominający dwa złożone, swobodnie unoszące się w przestrzeni talerze..." (Stanisław Lem, Pamiętnik znaleziony w wannie) :-) [%sig%]

Zobaczcie sobie ten link o statkach UFO. Juz 14 grudnia 1944 roku New York Times pisal, ze z niemieckich baz startuja jakies okragle obiekty latajace. Teraz czekam, kiedy napisza o amerykanskich ??? http://najwiekszetajemnice.blog.onet.pl/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.