| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Szczepionki | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
|
http://wolnemedia.net/?p=16361
Nie będą ponosić odpowiedzialności za skutki wyprodukowanych przez siebie szczepionek
Opublikowano: 22.07.2009 | Kategoria: Wiadomości ze świata, Zdrowie
STANY ZJEDNOCZONE. Rząd USA zapewnił immunitet firmom Baxter i Novartis (Novartis odpowiedzialna jest za zgon 21 bezdomnych w Grudziądzu po przeprowadzonych na nich testach szczepionki przeciw ptasiej grypie), na wypadek powikłań lub zgonów w skutek podania nowych szczepionek na świńska grypy, produkowaną przez te koncerny.
Czyli obie te firmy nie będą odpowiedzialne za śmierć ludzi, nie będzie można im wytoczyć procesów o odszkodowania, i to wszystko zanim szczepionki wogóle trafiły na rynek.
Takie posunięcie można tłumaczyć chyba tylko tym, że zarówno rządy jak i koncerny wiedzą, że będzie duża śmiertelność u osób, którym poda się szczepionkę…
Źródło: New World Order
|
|
|
Nacos wkoncu ludzie muszą umierac!
Troche glupio jest umrzec zdrowym :)
|
|
Wina tuska |
|
mam taki ciekawy link z rozmowy Davida Icke i Credo Mutwy (człowiek który osiągną najwyższy stopień wtajemniczenia jeszcze z jedną osobą wiedząca wszystko o historiach naszego świata za czasów gdy kobieta i mężczyzna była jednością i z przed czasu tzn.Wieży babel przed podziałem żyjących ludzi przez zróżnicowanie językowe człowiek ten jest tak jak by szamanem afrykańskim tylko inaczej sie to trochę nazywa ale ta nazwa wypadła z mojej głowy :D). Jest to bardzo długi reportaż 22cześći po mniej więcej 10 minut ale jest ciekawy opowiadający o sprawach o których już tu na tym forum rozmawialiśmy Ufo nawet o tematyce ,,szczepionek'' co mają z nami robić, opowiada również o prawdziwych i traumatycznych przeżyciach z powiania go przez szarych w nie wiem czy nie przekręcę Górach półksiężyca. życzę miłego oglądania:
http://www.youtube.com/watch?v=VJdSVCEeknc&feature=related
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |